NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:







Hónap:











Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:













Szállás:




Spec. feltételek:






Kult. & Szórakozás:









Nevezetesség:










Kirándulás:























Sport & Élmény:























Vizes sportok:







Vizes élmények:







Gyógyászat:







Rekreáció:









Olvastad már?

Dinasztia Cukrászda, Siófok

 

Dinasztia Cukrászda, Siófok

Dia-wellness édesítővel készült gluténmentes, laktózmentes sütemények és fagylaltok

cukormentes
gluténmentes
laktózmentes

A Dinasztia Cukrászda egy klasszikus cukrászda Siófok szívében,

a Millennium-parkban, a Nagytemplom mögött, közel a vasútállomáshoz. A szekszárdi anyacég több mint két évtizedes szakmai tapasztalatával nyitotta meg siófoki üzletét.

Nevüket a három generáció óta cukrászattal foglalkozó családi vállalkozás ihlette.

kép forrása: facebook

Az egész évben nyitva tartó cukrászda a helyieket és a turistákat is vonzza. Nagy választék van süteményekből és fagylaltokból egyaránt.

A Dia-wellness édesítőkkel készült fagylaltokból ötfélét tudtunk választani tesztünk idején.  

Volt zöldalma, szekszárdi kadarka, áfonyás joghurt, csokoládé és mogyoró. Ezek gluténmentesek, a zöldalma és a szekszárdi kadarka pedig laktózmentes is. Az áfonyás joghurtnál a joghurtos rész steviaval készül.

A szekszárdi kadarkát, a csokoládét és a mogyorót teszteltük.

A kadarka üde, szőlő ízű, krémes állagú. 5 pontból 4-et kap. Érdekes, finom, de valahogy mégsem kelt mély benyomást. Talán azért, mert nagyon megosztó íz, valakinél nem annyira nyerő, másoknál viszont abszolút kedvenc.

A csokoládé inkább kakaóra emlékeztet. Ez is kellően édes és megfelelő állagú. Szintén 4 pontot kap, mert lehetne csokisabb.

Igazi élményt viszont valamiért a mogyoró jelentett. A krémes állag és a valódi mogyoró íz miatt 5 pontot kap.

Egy gombóc fagylalt 230 forintba kerül, mely minimum 4 dkg, de ennél általában többet adnak.

A Dia-wellness termékekkel készült süteményekből hatfélét is tudunk választani, melyek szintén kedvező árfekvésűek, 365 forinttól 395 forintig. Klasszikus süteményeket tudunk választani, úgy, mint tejszínes túrókrém szelet, tejszínes diótorta szelet, sztracsatella, túrótorta szelet, de modernebb külsővel van még áfonya csepp és hableány is. Ezek szénhidrát csökkentett Dia-wellness piskótával készülnek.

Gluténmentesen és laktózmentesen a rumos csokoládés torta szelet készül, mely 375 forintért kapható.

A kávénkhoz laktózmentes tejet is kérhetünk.

A vendégek napi kiszolgálása mellett, vállalnak egyedi kéréseket, megrendeléseket is, melyet cukormentesen, laktózmentesen és gluténmentesen is teljesítenek.

Ha Siófokon jártok, a Dinasztia Cukrászdába érdemes beülni egy süteményre vagy egy fagylaltra, ha pedig szülinapot ünnepeltek a nyaralás alatt, akkor tudjátok, hogy honnan kell tortát rendelni.

 


Nyitva tartás: egész évben, hétfő-vasárnap, 10.00-21.00

Elérhetőség


 

A teszt időpontja: 2016.07.26.

vissza

Hozzászólások