NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Mielőtt berobban az ősz… - mentális felkészülés a nyár végére: Everness Indián Nyár

 

Mielőtt berobban az ősz… - mentális felkészülés a nyár végére: Everness Indián Nyár

Gyakorlatilag, ahogy fordítottunk egyet a naptárunk lapján, azzal a lendülettel az időjárás is 180 fokos fordulatot vett. Mondhatnánk azt is, hogy tragikus hirtelenséggel vissza kellett rázódnunk a dolgos hétköznapokba, pedig még az iszap sem száradt meg a fürdőruhánkban. Van egy jó hírünk azoknak, akik nem kezdték még el téliesíteni a gardróbjukat! Egy hosszúhétvége erejéig az Everness Indián Nyár visszahozza számunkra az elmúlt hónapok hangulatát!

A júniusi fesztiváltól eltérően őszi kistestvére koncentráltabb programkínálattal mutatkozik be szeptember 13-án. Az őszi téma szinte adja magát. Egy hosszabb szabadság után nehezebben rázódunk vissza a mindennapokba, kevésbé tudunk koncentrálni vagy még a nyaralás előtt a szőnyeg alá söprünk pár intim problémát, amit lehet elő se veszünk a nyaralás után. Miután kistrandoltuk és kirándultuk magunkat, és rengeteg emlékkel és élménnyel lettünk gazdagabbak, itt az ideje a lelkünket is gazdagítani. A lelki elmélyüléshez számos előadással mankót adhat számotokra az Indián Nyár

A tudatos önismereti utazás segít megtalálni testi és lelki problémáink gyökerét, amely akár a gyermekkorunkig visszavezethető. Ilyen és ehhez hasonló többnapos workshop előadások vezethetnek el ahhoz, hogy jobban ismerd azt, akivel nap mint nap kelsz és fekszel. Soma Mamagésa  spirituális tanai  mellett, elbeszélgethetünk számos szakmailag elismert pszichológussal, tanítóval vagy terapeutával.

A szellemi elmélyülés mellett szót érdemelnek a mozgásprogramok is. Nagyon változatos a paletta: Grecsó Zoltán  improvizációs tánc órája után megtapasztalhatjuk, hogy mennyire élünk tudatosan a testünkben, ha ellátogatunk Semsei Angelika LEMangURIA órájára. Angelika maga dolgozta ki ezt a módszert, amely segítségével a lélek állapota mozdulatokba kivetíthető. Ha valaki az első napon nem szeretne ennyire kitárulkozni, lehetősége nyílik megtáncoltatni a sejtjeit könnyed, lágy zenére (bár akkor is kilenc technikát ötvözöl), vagy társ nélküli elcsendesedésre egy-egy jóga foglalkozás keretei között. Nem kell aggódni attól, hogy pont az a fajta jóga hiányzik a repertoárból, amelyiket pont te szereted, ugyanis hatha, acro és hahota jóga is lesz. Emellett pilatesre, csikungra, sőt hawaii hula táncra is ellátogathatsz.

Hawaii Hula Tánc

Ha a nap végére eleged van az irányított mozgásformákból, akkor még mindig akad program a zenei színpadnál, ahol szabadon lötyöghetsz. Mondjuk a magyar ToSoDa Project dallamaira. Mindegy melyiket választod, csak legyen meg benned a mozgás öröme.

TosodaProject

Szóval érdemes alaposan átnézni a bőséges kínálatot azoknak is, akik gyógyulni vagy simán feltöltődni szeretnének a hűvösebb hónapok beköszönte előtt, de annak különösen ajánljuk a fesztivált, aki még nem látta a Balaton elcsendesülő arcát.


Everness Indián Nyár fesztivál: 2018. szeptember 13-16., Alsóörs, Pelso Camping

 További információ: 

  www.everness.hu Szerző: Deli Kitti | fotók: everness.hu
vissza

Hozzászólások