Éjjel-Nappal Balaton

A BALATON ESZENCIÁJA

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Földi Rita vagyok, az Éjjel-Nappal Balaton alapítója és főszerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt beleszerettem a Balatonba. 

Szeretném mindezeket Neked is megmutatni. Ha velem tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velem, és elhozom neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Programajánló

G-amboree Mercedes G találkozó

G-amboree Mercedes G találkozó Program kezdete: június 28.
Program vége: július 01.
Település: Zalacsány
Régió: Keszthely környéke
Megye: Zala
Program: egyéb, mind

KeszthelyFest

KeszthelyFest Program kezdete: július 06.
Program vége: július 08.
Település: Keszthely
Régió: Keszthely környéke
Megye: Zala
Program: gasztro/boros/sörös, zenei, mind, MOL Nagyon Balaton

Cruisers Hungary - Rockin` Beach

Cruisers Hungary - Rockin` Beach Program kezdete: július 28.
Program vége: július 28.
Település: Gyenesdiás
Régió: Keszthely környéke
Megye: Zala
Program: egyéb, mind, zenei

Romantikus Reformkor

Romantikus Reformkor Program kezdete: szeptember 20.
Program vége: szeptember 23.
Település: Balatonfüred
Régió: Balatonfüred környéke
Megye: Veszprém
Program: művészeti, zenei, egyéb, mind, kulturális

Balaton Sound

Balaton Sound Program kezdete: július 04.
Program vége: július 08.
Település: Zamárdi
Régió: Siófok környéke
Megye: Somogy
Program: zenei, mind, MOL Nagyon Balaton

Füredi Anna-bál

Füredi Anna-bál Program kezdete: július 17.
Program vége: július 22.
Település: Balatonfüred
Régió: Balatonfüred környéke
Megye: Veszprém
Program: egyéb, mind, kulturális

Múzeumok Éjszakája

Múzeumok Éjszakája Program kezdete: június 23.
Program vége: június 23.
Település: Keszthely
Régió: Keszthely környéke
Megye: Zala
Program: gasztro/boros/sörös, kulturális, művészeti, zenei, egyéb, mind

Balatonfüredi Borhetek

Balatonfüredi Borhetek Program kezdete: augusztus 10.
Program vége: szeptember 02.
Település: Balatonfüred
Régió: Balatonfüred környéke
Megye: Veszprém
Program: gasztro/boros/sörös, mind, MOL Nagyon Balaton

RockBalaton

RockBalaton Program kezdete: augusztus 09.
Program vége: augusztus 12.
Település: Fonyód
Régió: Balatonboglár környéke
Megye: Somogy
Program: mind, zenei

Szedd magad 7végék a Balaton legdúsabb levendulásában!

Szedd magad 7végék a Balaton legdúsabb levendulásában! Program kezdete: június 15.
Program vége: július 01.
Település: Balatoncsicsó
Régió: Káli-medence környéke
Megye: Veszprém
Program: egyéb, mind

Szavazás

Mit jelent számodra a Balaton?

Szavazok

Fergeteges Halott Pénz koncerttel nyitott a PLÁZS Siófok

2017.06.26.

Fergeteges Halott Pénz koncerttel nyitott a PLÁZS Siófok

Siófok a nyár fővárosa. A pezsgő éjszakai élet, az árusok, éttermek és büfék sokasága a főszezonban szinte mágnesként vonzza a turistákat. Amíg napközben másra sem vágyunk a településen, mint hogy csobbanjunk egyet a Balaton hűsítő vizében, vizibiciklizzünk vagy hajózzunk egyet, addig éjszaka a dübörgő zene és a szórakozóhelyek csalogatnak.

A PLÁZS Siófok tavaly nyitotta meg a kapuit, és ezzel megalapozta az éjszakai koncertekhez szükséges partyhangulatot is.

A fehér homok, a gyönyörű fotelek, és a füvön elhelyezett edzőgépek nagyon népszerűek a pihenni vágyók körében, a koktélokról nem is beszélve.

Mivel a fővárostól autóval, és vonattal is csupán egy órára van Siófok, ezért akár egy napra is érdemes lemenni, strandolni, pihenni, és bulizni is. Ha pedig buliról beszélünk, mi más nyithatná meg méltóbban az idei nyarat, mint a PLÁZS Siófok koncertje? Idén a Halott Pénz lépett fel a PLÁZS nyitóbuliján, mi pedig izgatottan vártuk a koncertet, hiszen már tavalyis fergeteges hangulatot varázsoltak a srácok a színpadra.

Bátran állíthatom, hogy talán soha senki nem várta még annyira türelmesen a Halott Pénz koncertjét, mint a PLÁZS közönsége. Már este hétkor olyan hideg szél süvített a Balaton vize felett, hogy kétséges volt, vajon lesz-e koncert, vagy elmos mindent az eső. Kisvártatva meg is érkeztek a hatalmas fekete felhők, és velük együtt a Lóci játszik is. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió közös versenyének, a Nagy-Szín-Pad!-nak a fődíját a közönségszavazatok alapján 2017-ben a Lóci játszik nyerte, így idén számos rendezvényen találkozhatunk velük. A Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál, a Strand Fesztivál, a Campus Fesztivál, a Budapest Park Nagyszínpada mellett a MOL Nagyon Balaton rendezvényein és az Akvárium Klubban is fellépnek majd. Június 17-én a Halott Pénzzel együtt nyithatták meg a siófoki PLÁZS idei szezonját.

Amíg a Halott Pénz koncertjére vártunk, lesétáltunk a vízpartra, és meg kellett állapítanunk, hogy még mindig az Aranypart az egyik legtrendibb hely a Balaton partján.

A PLÁZS minden egyes négyzetmétere a luxust és a kényelmet hivatott szolgálnigyönyörű környezetben pihenhetnek az ide látogatók még este is, a koncertek előtt.

Kivéve persze ezen a napon. Most mindannyian megpróbáltunk szélárnyékot keresni, és előkerültek a nyári kabátok, vastag pulóverek is.

A Halott Pénz a vártnál egy kicsit korábban kezdett, és a rossz idő ellenére szuper hangulatot varázsoltak nagyjából már az első öt percben. Ezek a srácok tudnak valamit.

Járai Márk és Marsalkó Dávid még meg sem szólalt, de a lányok sikítását már az északi parton is hallani lehetett, és persze muszáj megemlíteni a zenekart is, ami minden fellépésen egyre jobb és jobb.

Voltunk már néhány Halott Pénz koncerten, de soha nem tudjuk megunni, főleg nem akkor, ha a Balaton partján hallgathatjuk őket.

A PLÁZS VIP részéről természetesen még élvezetesebb volt a koncertet hallgatni, de sajnos hamar le kellett mennünk innen a küzdőtérre, mert a szél elviselhetetlen erővel fújt. Talán ez volt az egyetlen negatívum a nyitó bulival kapcsolatban, de ezt is feledtetni tudta a Halott Pénz. Ahogyan a szólás is tartja, a srácok tudják, mitől döglik a légy.

A dalszövegeket mindenki kívülről fújta, és Marsalkó Dávid egy aranyos játékkal még azt is elérte, hogy mindannyian megöleljük a mellettünk álló embert. Remek napot zártunk a koncerttel, a PLÁZS pedig remek szezont nyitott vele.

Míg tavaly a Wellhellora tombolt a közönség, addig most a Halott Pénz táncoltatta, énekeltette meg a közönséget az idei első nagy Plázs bulin. Reméljük, hogy a többi soron következő koncert is ilyen nagy sikert fog aratni az Aranypart első számú szórakozóhelyén. Mindenképpen látogassatok el ide, nem fogtok csalódni!

Szerző: Kristóf Eszter

fotók: Kristóf Eszter / PLÁZS Siófok

vissza

Hozzászólások