NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:







Hónap:











Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:













Szállás:




Spec. feltételek:






Kult. & Szórakozás:









Nevezetesség:










Kirándulás:























Sport & Élmény:























Vizes sportok:







Vizes élmények:







Gyógyászat:







Rekreáció:









Olvastad már?

XVI. Garda Fesztivál Tihanyban: sétahajó és hosszabbított kompmenetrend

2017.11.02.

2017 november 3-5. között rendezik meg a XVI. Garda Fesztivált Tihanyban, a Visszhang dombon. A háromnapos rendezvényen felelevenednek a régi halászati hagyományok és a különleges hal elkészítésének szokásai. Közben másfél órás nosztalgia sétahajózáson lehet részt venni, illetve meghosszabbított menet szerint jár a komp is a november első hétvégéjén megrendezett tihanyi Garda Fesztivál ideje alatt – a Balatoni Hajózási Zrt. tájékoztatása szerint.

A  XVI. Garda Fesztivál programjáról részleteket itt olvashatsz.

Tihanyi Gardália - Garda fesztivál

Program kezdete: november 03.; Program vége: november 05.; Település: Tihany; Régió: Balatonfüred környéke; Megye: Veszprém;

A hajózási társaság november 4-én (szombaton) 10.00 órakor 1,5 órás nosztalgia sétahajózást indít a Tihanyi-kúthoz, a garda vermelőhelyének megtekintésére.

Sétahajózzon a XVI. Garda Fesztiválon - Balatoni Hajózási Zrt.

A Balatoni Hajózási Zrt. a rendezvényen november 4-én (szombaton) 10.00 órakor 1,5 órás nosztalgia sétahajózást indít a Tihanyi-kúthoz, a garda vermelőhelyének megtekintésére. A rendezvény ideje alatt, november 4-5-én (szombaton és vasárnap) a kompok Szántódrév és Tihanyrév között hosszabbított menetrend szerint közlekednek (Szántódrévből 7.00-19.00 óra között, Tihanyrévől 7.30-19.30 óra között).

A fesztivál ideje alatt, november 4-5-én (szombaton és vasárnap) a kompok Szántódrév és Tihanyrév között hosszabbított menetrend szerint közlekednek (Szántódról 7.00-19.00 óra között, Tihanyból 7.30-19.30 óra között).

forrás: hirbalaton.hu | fotó: Rostásy Szabó Mihály

Garda és Barátai - Tihanyi Halas Piknik a Placcon

null


Gasztronómia Tihany Vitorlázás, hajózás Közlekedés

vissza

Hozzászólások