NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Várossá válásának 50. évfordulóját nagy volumenű programsorozattal köszönti Siófok

2018.01.18.

A tíz nagyrendezvényből álló sorozat első állomása a 2018 márciusában kezdődő Húsvéti Nyuladalom. Ezt követi a Pünkösdi Szezonnyitó május 18-tól 21-ig. Június végén egy jubileumi nagykoncerttel készülnek a szervezők. Ezt követi a Jazz Fesztivál július 12-15. között. Augusztusban a Bor és Kenyér Ünnepe, majd szeptember elején a Bor és Fröccs Fesztivál várja a vendégeket. Októberben az ínyenceké a főszerep, az elmaradhatatlan Halfesztivállal.

Egy új rendezvénnyel is készült a város, ez pedig nem más, mint a Márton-napkor tartandó Libadalom a Fő téren. A Városnap kibővített nagyszabású programmal érkezik és kapcsolódik az Adventi vásárhoz. Év végére sem maradunk buli nélkül, hiszen a két ünnep között az Évzáró Puncs Partyn, az év utolsó napján pedig a BÚÉK Siófok Szilveszteri partyn szórakozhat a közönség.

A legnagyobb városi rendezvények mellett számos kulturális és szórakoztató program várja a Siófokra látogatókat. A civil egyesületek, a Kálmán Imre Kulturális Központ, a BRTK Könyvtár valamint a PLÁZS, a Galerius fürdő, a Balatoni Hajózási Zrt., a Balaton-parti Kft. és a Siófoki Fürdőegylet-Turisztikai Egyesület is a jubileumi évre készül.

Programokban idén sem lesz hiány, érdemes tehát figyelni a programajánlatokat és Siófok városával együtt ünnepelni. 2018-ban is irány Siófok, vessük bele magunkat a programokba, hiszen itt kezdődik a Balaton!

Programok

forrás: siofokportal.com / balaton-parti.hu


Siófok

vissza

Hozzászólások