NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Újra Everness! – A tudatosság fesztiválja nyáron hatodik alkalommal nyitja meg kapuit

2017.12.06.

2018-ban újra várja a feltöltődni vágyókat az ország tudatos életmódfesztiválja, az Everness. Közel 20 színpadon mozgás, tánc és zenei programok váltják majd egymást, emellett pedig számtalan előadás, workshop biztosítja az igazi Everness-hangulatot. A tudatosság fesztiválján a jegyértékesítés is ezt a szemléletet tükrözi: tetemes összeget spórolhat, aki még idén megvásárolja a bérletét.

Dan Millman amerikai spirituális előadó, Acharya Shree Shankar misztikus filozófus, Müller Péter író, Soma Magésa életszemléleti tanácsadó, énekesnő, spirituális tanító, Gánti Bence az Integrál Akadémia alapító elnöke, Pozsgai Nikoletta tréner, terapeuta, tanító – csak néhány név azok közül, akik már biztosan ott lesznek a 2018-as fesztivál fellépői között. Az Everness zenei kínálata is hozza az eddigi sikerprodukciókat, miközben új színekkel bővíti a palettát: Alsóörsön zenél majd a Tribali, eljön az izraeli Netanel Goldberg, a Merope, Stepan Christanov, a Samsara Boulvard, a Sirius World Music és muzsikál majd Karacs Ildikó is.

Everness Fesztivál 2017 - Aftermovie

Az Everness Fesztivál a tudatosság ideje, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. http://everness.hu


Nagyon régóta gyűjtögetjük magunkban a témákat, amelyeket szerettünk volna részletesebben kibontani, ezért született meg a tematikus napok ötlete


– mondja Klein Csaba fesztiváligazgató az idei újdonságokról.

Fellépők

Fellépők


Az Evernessia színpadon ennek megfelelően előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket hallgathatunk majd a környezettudatosság, a pénztudatosság, a férfi erő, a család-párkapcsolat, illetve a különleges gyógyulások témakörében. A fesztivál szívében egy Édenkertet létesítünk, itt a szeretet, szerelem, egység minőségek köré csoportosulnak majd a mélyebb átalakulásokat támogató programok, illetve idén bővül a mozgástér is – nagyobb befogadóképességű sátrakkal összesen négy helyszínt delegálunk a különböző mozgásfajtáknak, tánc- és jógaóráknak.


A szervezők igyekeztek mindenben a látogatók kedvét, kényelmét keresni, így változtak a beköltözési szabályok is. A fesztivál kapui a megszokottól eltérően kedd helyett szerdán délben, június 20-án nyílnak majd meg. Heti bérlettel ekkor lehet elfoglalni a szálláshelyeket, illetve az adott napra szóló jeggyel már előző este 22.00-tól szabad a belépés. Akinek szerencséje van, így már előző nap megkezdheti a hangolódást és akár még egy Balaton parti jamelést is elcsíphet.

Everness fesztivál 2017 - Alsóörs

Videó megtekintése az Everness oldalán: https://www.facebook.com/everness/videos/791764124334668/

Az Everness bérletek értékesítése idén december elején indul és a rendezvény szellemiségéhez igazodva szintén a tudatosságot támogatja. Január 14-éig az Early Bird időszakban kedvezményes áron tud bérletet vásárolni, aki esetleg magának vagy másnak ajándékba, a karácsonyfa alá szánná az Everness-hangulatot.

Az Everness Fesztivál helye és időpontja: 2018. június 20-25., Alsóörs, Pelso Camping

» További információ

Everness Fesztivál

Everness Fesztivál, Alsóörs. 30,492 likes · 975 talking about this. Öt nap felejthetetlen együttlét, a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében. A tudatosság ünnepe....

» Jegyek

null

null

forrás: everness.hu 


Everness Fesztivál Alsóörs

vissza

Hozzászólások