NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Újabb turisztikai attrakcióval bővül hamarosan Csisztapuszta

2018.01.19.

Látogatóközpont épül Csisztapusztán. A napokban írják ki a közbeszerzést és a tervek szerint idén már el is készül az az interaktív létesítmény, amely a természetvédelmi terület értékeit mutatja majd be.

A létesítményben interaktív módon fogják bemutatni a természetvédelmi terület különleges állat- és növényvilágát.


Nagyon nagy dolog Buzsák és a környék életében a beruházás, ezáltal abban bízunk, hogy megnövekszik Csisztafürdő látogatottsága, másrészt interaktív módszerekkel bemutatja a Berek élővilágát és Buzsák település népi hagyományait


– mondta Kara Lajos, Buzsák polgármestere.

Nem titkolt cél az sem, hogy a balatoni szezont is meghosszabbítsák ezzel a beruházással.A látogatóközpontra 440 millió forintnyi uniós forrást nyert a település.

Csiszta Fürdő - Buzsák

Település: Buzsák; Régió: Balatonboglár környéke; Megye: Somogy; Szállás: mind, kemping; Sport & Élmény: mind, játszótér;

Jelenleg nem túl jó minőségű út köti össze Csisztafürdőt Fonyóddal. A környékbeliek azt szeretnék, ha a jövőben az öt kilométeres szakaszon aszfaltozott út kötné össze a településeket. Fonyód ugyanakor egy kerékpárút megépítésére is pályázott.


Miután megcsináltattuk az utat olyan szintre, hogy járható, komoly forgalomnövekedés volt a fürdőben, a fonyódiak és a nyaralók is szívesen járnak, ennek kapcsán jött az ötlet, hogy út, illetve kerékpárút építésre adtunk be pályázatot 


– válaszolta Hidvégi József, Fonyód polgármestere.

Így első körben ez a kerékpárút kötné össze a településeket, Buzsák pedig egészen Somogyvámosig pályázik a bringaút kiépítésére.

forrás: hirbalaton.hu / kapos.hu


További cikkek Fonyód Kerékpározás Nevezetesség, látnivaló Strand, fürdő témában

vissza

Hozzászólások