NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Új névadóval és Specialized karbon országúti fődíjjal vár a 2016-os Tour de Pelso

2016.05.09.

Új névadóval és Specialized karbon országúti fődíjjal vár a 2016-os Tour de Pelso június 4-én

Hazánk legnépesebb országúti kerékpáros eseménye, a Tour de Pelso, 2016. június 4-én ismét várja a Balatont körbetekerni vágyókat. A 200 km-es országúti maraton új névadó szponzort kapott, az esemény hivatalos neve Bringaland Balaton Maraton powered by Specialized lett. A budapesti kerékpárüzlettel való együttműködés részeként, a Tour de Pelso minden résztvevője között kisorsolásra kerülő tombola fődíja egy Specialized Tarmac Sport karbon országúti kerékpár (lásd  a fenti képen) lesz 670.000 Ft értékben, ezen kívül a nyertes egy csúcskategóriás nyári ruha szettet (rövid nadrág és rövid mez) is választhat a Bringaland által forgalmazott olasz Bicycle Line márka kínálatából. Aki szeretné addig is közelebbről megismerni a főnyereményt, bármikor kipróbálhatja a 2016-os Tarmac kerékpárt 52-61-es közötti méretekben a Bringaland kerékpázüzlet tesztflottájából.

"Ez az első alkalom a Pelso 20 éves története során, hogy nem egy nagykereskedő cég, hanem egy végfelhasználókat kiszolgáló üzlet vállalja a Pelso legnépesebb futamának névadását. Mindkét fél izgatottan várja, mit hoz majd egy ilyen újfajta együttműködés. Úgy gondolom, a maraton résztvevői tökéletes célközönség lehet egy olyan fővárosi kerékpárüzlet számára, akiknél a kínálatban nagy arányban jelennek meg felső kategóriás országúti kerékpárok és kiegészítők, valamint speciális szolgáltatások (pl: Body Geometry Fit kerékpár testreszabás). Az üzlet a Pelso-ra már új, 500 nm-es, kétszintes helységbe költözik a Dózsa György úton, így a tombola nyertes már igazi kerékpárszalon környezetben veheti át a neki megfelelő méretben a nyereményt." - mondta a szponzoráció kapcsán Prohászka Attila, a Tour de Pelso főszervezője.

Aki szeretné felkészíteni kerékpárját a Balaton Maratonra vagy szüksége van még tartozékokra, addig is keresse fel az üzletet.

Elérhetőség:

forrás: www.veol.hu

vissza

Hozzászólások