NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Új disco nyílik a Balaton déli partján, Balatonbogláron

2016.05.06.

A legkorszerűbb hang- és fénytechnikával felszerelt disco a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő hangszigetelést kapott, s sikeresen átment a zajteszteken.

Több évtizednyi bezártság után kinyit a Bastille

Ugyan ki ne ismerné a balatonboglári Platán téren lévő, több mint 20 éve bezárva tartott épületegyüttest, amit mindenki csak Bastille néven emleget? Ráadásul, sokan és sokszor elmondták már, hogy hiányzik a város életéből egy színvonalas szórakozóhely, ami este itt tartaná a vendéget és a helyieknek is szórakozási lehetőséget biztosítana.

Nos, a hely komoly felújítás és átépítés után, stílusosan Club Bastille néven hamarosan megnyitja kapuit a szórakozni vágyó közönség előtt. A kétszintes épületet az üzemeltetők a legkorszerűbb hang-és fénytechnikával szerelték fel. A belső térben hatalmas táncterek, hangulatos környezet várja a kikapcsolódni vágyókat.

A disco belül a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő hangszigetelést kapott, ami az elmúlt napokban sikeresen átment a zajteszteken. Így várhatóan az új szórakozóhely nem fogja tovább növelni a környék zajterhelését. Az üzemeltető elmondta: „Arra törekszünk, hogy olyan kulturált és biztonságos szórakozóhelyet hozzunk létre, ahol a város, a környezet és az ott lakók értékeit is maradéktalanul megóvjuk.”

Új disco nyílik a Balaton déli partján, Balatonbogláron Új disco nyílik a Balaton déli partján, Balatonbogláron


Az üzemeltető úgy tervezi, hogy a nyári szezonban hétköznap kávézó-bár jelleggel is nyitva tartanak. Ezzel az épület mögött lévő strandi sportpályák vendéglátós kiszolgálása is megoldott lesz. Pénteken és szombaton pedig esténként kinyit a disco, ahol a nyár folyamán Bárány Attila, Peat Jr. & Fernando, Dj Bíró, Sterbinszky és Droplex is vendég lesz.

Mészáros Miklós, Balatonboglár város polgármestere szerint: „Hosszú évtizedek után életre kelt a Platán Strand elhanyagolt, de frekventált területe. A város pozitívan látja, hogy olyan megbízható kezekbe került az ingatlan, mint a Worksite Kft, akik a Boglári Szüreti Fesztivált is irányítják. Turisztikai attrakcióként értékeljük, hogy olyan minőségi discoja lesz Balatonboglárnak, amilyen eddig még nem volt.”

A megnyitón, május 14-én szombaton napjaink slágerei szólnak majd, ahol a KatapultDj fokozza a hangulatot, a rezidens Dj Ligeti és Dj Bóli aka Starriders lesz. Május 15-én a retro, a funky és az R&B szerelmeseinek kedveznek, ahol fellép Dj Szatmári és Dave Jr. aka Navidal is. A rezidens, a bakelit lemezek világából elhíresült Dj Fuszi, aki már a 80-as évek elejétől számtalan klubban pörgette a lemezeket és újra visszahozza az igényes retro eredeti világát.

Bővebb információ: www.facebook.com/clubbastille

forrás: www.sonline.hu

vissza

Hozzászólások