NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Teltházat hoz a Balaton Sound

2016.06.29.

Bár még egy hét van a 10. Balaton Soundig, de a fesztivál környékén már csak nagy szerencsével találni szálláshelyet. A legtöbb szálloda és apartman teltházzal üzemel majd július 6-10 között. A magyar vendégek mellett rengeteg külföldi, elsősorban holland és német partizó érkezik a Balaton legnagyobb zenei rendezvényére.

Gőzerővel zajlanak az előkészítő munkálatok Zamárdiban, hiszen jövő héten kezdődik a Balaton Sound. A városgondnokság a zöld területek rendbetételével készül a nyár legnagyobb zenei rendezvényére.

kép forrása: sziget.hu/balatonsound

A környék szállásadói is felkészültek a Balaton Soundra. A legtöbb helyen már nem is lehet szobát kapni a július 6-a és 10-e közötti időszakra.

Baller Zsuzsanna vezető, Zamárdi Tourinform Iroda:
Nagyon sokan csinálják úgy, akik tudják hogy visszajáró vendégek lesznek - hiszen nem szabadulnak ettől az elektronikus zenétől - hogy már akkor lefoglalják a szállást, amikor innen elmennek. Egyébként az is jellemző, hogy az utolsó pillanatban foglalnak szállást. De ezekben az utolsó hetekben a foglaltság, már majdnem 99-100%-os.

Ide, a zamárdi Tourinform irodába leggyakrabban magyar turisták térnek be szállásért. A külföldiek elsősorban csak pénzt váltanak itt - tette hozzá Baller Zsuzsanna. De nemcsak a kis panziók és a magán szállásadók, hanem a nagy hotelekbe is érkeznek bulizók. Ebben a négycsillagos zamárdi szállodában is szinte csak partiarcok szállnak meg a Balaton Sound idején.

kép forrása: sziget.hu/balatonsound

Kiss Annamária marketing vezető, Hotel Wellamarin: 
Ahogy az év elején kiderül ez a dátum, szinte azonnal megindulnak a foglalások és a szálloda kapacitásai gyakorlatilag tavasz végéig abszolút lefoglalásra kerülnek. Teltházzal nézünk neki a fesztivál szezonnak.

A fesztivál miatt rugalmasnak kell lennie a hotelnek, hiszen a partizó turisták igényei teljesen mások mint a családi nyaralásra érkezőké.

Kiss Annamária marketing vezető, Hotel Wellamarin: 
Természetesen más üzemmódra kell átállnunk, figyelembe véve az ő igényeiket. Hiszen az ébrenlét a nap második szakaszába tolódik, ezért a nyitva tartásainkat is ehhez igyekszünk igazítani. Ezenkívül itt biztonságilag is jobban felkészülünk hogyha esetleg olyan helyzet áll elő, akkor tudjunk megfelelő gyorsasággal reagálni rá.

Komoly atrocitásra azonban még sosem volt példa- tette hozzá a marketing vezető. Aki kiemelte: egyre több a külföldi turista a Balaton Sound idején. Elsősorban holland vendégek veszik igénybe a szálloda szolgáltatásait.

kép forrása: sziget.hu/balatonsound

Kiss Annamária marketing vezető, Hotel Wellamarin: 
Lévén, hogy fizetőképes keresletről van szó, gyakran a megterhelő éjszakai nap után egy masszázzsal vagy egyéb más pihentető rekreációs szolgáltatással is élnek ezek a vendégek.

Egy héttel a fesztivál startja előtt már csak nagyon nehezen találni szállást Zamárdiban és környékén. A legnagyobb online foglalási oldal adatai szerint Siófokon átlagosan 49 ezer, míg Zamárdira jóval olcsóbban 26400 forintért lehet egy kétágyas szobát kapni egy éjszakára.

forrás: somogytv.hu


>>> megnézem a programleírást <<<

vissza

Hozzászólások