NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Tavasszal, nyáron útban a Balaton felé

2016.04.22.

Kikapcsolódna, teljes nyugalmat szeretne, esetleg pihenve gyógyulna? Szükségtelen kérdések ezek, hiszen ki nem vágyik effélére?

Kikapcsolódna, teljes nyugalmat szeretne, esetleg pihenve gyógyulna? Szükségtelen kérdések ezek, hiszen ki nem vágyik effélére? De gondolt már rá, hogy az áhított szállodai pihenés során olyan új tapasztalatokban lehet része, amik megváltoztathatják a gyógyulásról és a pihenésről alkotott elképzeléseit, és új emberként tér majd haza?

Siófok központjában, a pompás platánfa sétánnyal körülölelt Hotel SunGarden**** gyönyörű környezete lehetőséget nyújt minden korosztály számára üdülésre, feltöltődésre. A széleskörű wellness ajánlatok, kényeztető kezelések mellett tavasztól azok is várakozásokkal telve vehetik az irányt a Balaton felé, akik kipróbálnának a megszokottól eltérő gyógymódokat, a holisztikus és alternatív gyógyászat módszereivel kezeltetnék problémájukat.

A gyógyulás útján, tökéletes testi-lelki harmóniában

A holisztikus gyógyítás során az orvos arra törekszik, hogy a beteget ne csak a tünetei vagy a szervei állapota alapján gyógyítsa, hanem a páciens általános fizikai és pszichés állapotát, környezetét, az orvossal való együttműködésének problémáit is feltárja.

A hotel szolgáltatásai körébe újonnan bekerült alternatív kezelések egyik fajtája a lágy lézerterápia jól alkalmazható rosszul gyógyuló sebek, fekélyek valamint zárt izom és ízületi sérülések kezelésében, de immunrendszer fokozó, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, ödéma-csökkentő hatása is ismert.

Az csontkovácsolás módszerét többek között nyaki- és hátfájdalmak, porckorong problémák, váll-, csípő- és térdfájdalmak, isiász, légzési nehézségek, fejfájás, szédülés, fülzúgásesetén ajánlják.   

Lehetőség van továbbá biorezonanciás kezelést, sejtfrekvenciás mágnes terápiás kezelést, Ravo Zapper terápiát kipróbálni, valamint egy spirituális terápiában is részt venni.

Aktív is lehet a pihenés

Sokan szeretik a nyugodt wellness perceket és a zavartalan pihenés óráit aktívabb kikapcsolódással színesíti. Remek hír számukra, hogy Siófokot és látványos környékét bringával is felfedezhetik, hiszen a szállodában egy hónapja már kerékpárok bérlésére is van lehetőség.

Nyerő hármas: ritmus, dallam, tópart

Akik ennél is nagyobb izgalmakra és pörgésre vágynak, azok sem fognak csalódni. Siófokon minden hónapban találni olyan programokat, amik alaposan lekötik a figyelmet, gyönyörködtetnek szemet, fület. Áprilisban igazi kulturális csemegéket csíphetünk még el: színdarabokon, jazzes, latinos, popos gitár esten szórakozhatunk, de a tánc, sőt a csillagászat világnapja sem múlik el eseménytelenül.

A május és a június nyárindító programdömpingje, a Belvárosi Zenei Estek kellemes nyáresti hangulata, ingyenes kertmozi előadások, színpadi produkciók pedig már biztosan senkit sem hagynak unatkozni.

Szívesen töltené szabadidejét és gyógyulna Siófok napsütötte élménykertjében Ön is? Válassza ki a SunGarden személyiségéhez, kedvteléseihez, egészségügyi problémáihoz legjobban illő tavaszi ajánlatát, ami után csak annyi lesz a gondja, hogy számolja a napokat a pihenésig. Részletekről az alábbi linken tájékozódhat.

forrás: www.idokep.hu

vissza

Hozzászólások