NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Szerdától péntekig pótlóbuszok járnak Gárdony és Székesfehérvár, valamint ...

2016.05.09.

Szerdától péntekig pótlóbuszok járnak Gárdony és Székesfehérvár, valamint Gárdony és Balatonszemes között
A székesfehérvári állomás vágányhálózatának felújítása miatt változik a menetrend a várost érintő vonalakon szerdán nulla órától pénteken 13 óráig. Gárdony és Székesfehérvár, valamint a dél-balatoni vonal átépítése miatt Gárdony és Balatonszemes között is vonatpótló buszok járnak - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Ismertették: a Kőbánya-Kispest, illetve Budapest-Déli pályaudvar és Székesfehérvár között közlekedő vonatok változatlan időpontokban, de csak Gárdonyig járnak, Gárdony és Székesfehérvár között vonatpótló buszok viszik az utasokat.    

A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon közlekedő gyors- és személyvonatok csak Budapest és Gárdony, illetveBalatonszemes és Nagykanizsa között közlekednek. A dél-balatoni vonalon minden InterCity, gyors-, és sebesvonat helyett vonatpótló gyorsbuszok viszik az utasokat a Gárdony-Balatonszemes, illetve a Székesfehérvár-Balatonszemes szakaszokon. Jelezték: a gyorsított buszjáratok az autópályán haladnak, de Siófokot nem érintik, ezért az ide utazókat Székesfehérvár és Siófok között személyvonatok szállítják.     

A Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vonalon minden gyors- és személyvonat csak Budapest és Gárdony, illetve Székesfehérvár és Szombathely között közlekedik, Gárdony és Székesfehérvár között a már említett vonatpótló buszokkal lehet utazni. A gyorsvonatok az eredeti menetrendhez képest Budapest és Gárdony között 30 perccel korábban, Gárdony és Budapest között pedig 30 perccel később közlekednek.     

A vágányzár ideje alatt a Budapest-Déli-Zalaegerszeg-Budapest-Déli közötti Göcsej IC vonatpár gyorsvonatként közlekedik. Egyes Budapest-Veszprém, valamint Veszprém-Budapest közötti, munkanapi gyorsvonatok nem közlekednek szerdától péntekig, helyettük a Székesfehérvár-Szombathely között közlekedő vonatokra szállhatnak az utasok.     

A Budapest-Tapolca vonalon is módosított menetrend érvényes. Az észak-balatoni vonal gyorsvonatai Székesfehérvár érintése nélkül Pusztaszabolcs felé kerülnek, a személyvonatok Székesfehérvárig, illetve onnan közlekednek. A Pusztaszabolcs-Székesfehérvár vonalon továbbra is vágányzári menetrend van érvényben, az utasoknak szabadbattyáni átszállással biztosított az eljutás Székesfehérvárra.    

Közölték: a vágányzári menetrendek a MÁV-csoport honlapján, a https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vaganyzarwebcímen érhetők el.

forrás: www.mti.hu

vissza

Hozzászólások