NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Száz kilométeres szél tombolt a Balatonnál

2016.04.24.

Riasztást adott ki azt Országos Meteorológiai Szolgálat az ország nyugati felére a viharos széllökések miatt és 13 megyében van érvényben figyelmeztetés. A Balaton térségében helyenként 100 kilométer/óránál is nagyobb a szelet mértek.

Pécsett elsőfokú figyelmeztetés van érvényben, az orkán erejű szél egy cirkusz hirdetőtábláit szakította le és az úttesten sodorta a falemezeket, az autók alig tudták kikerülni.

 

Tatán a lovasünnepet szakította félbe az időjárás. A hagyományőrző lovasprogramok elmaradnak, mert a szombati eső csúszóssá tette a talajt.

Riasztják a tűzoltókat

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője arról beszélt az M1-en, hogy negyvennél is több riasztást kaptak. Főleg a Dunántúlról, kidőlt fák, leszakadt faágak miatt hívják a tűzoltókat. Lehetnek fennakadások az áramszolgáltatásban és a közlekedésben is.

Hajdú Márton azt mondta: Öttevényben egy leszakadó faág parkoló gépjárműre zuhant, személyi sérülés nem történt, azonban az autóban jelentős károk keletkeztek.

Emellett volt olyan helyszín, például Baranya megyében, Nagypeterdben, ahol a vasúti töltésre dőlt rá egy fa.

Ismét jár a balatoni komp

A viharos erejű szél miatt délelőtt leállított balatoni komp újra a kiadott menetrend szerint közlekedik Szántód és Tihany között - közölte kora délután Szabó Zsolt, a Balatoni Hajózási Zrt. üzletágvezetője.

Továbbra sem indulnak, és vasárnap már nem is fognak közlekedni a menetrend szerinti hajójáratok, valamint a társaság sétahajói.

forrás: www.hirado.hu

vissza

Hozzászólások