NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Szallas.hu: négyszeresére nő a belföldi forgalom pünkösdkor

2016.05.13.

A pünkösdi hosszú hétvégén közel négyszeresére nő a belföldi vendégforgalom egy átlagos májusi hétvégéhez képest a Szallas.hu előrejelzése szerint, a legnépszerűbb úti célok a fürdővárosok.

A Szallas.hu MTI-hez eljuttatott pénteki közleménye kiemeli: kihasználják a belföldi utazók a pünkösdi hosszú hétvégét, a portál adatai szerint az ünnep nyújtotta háromnapos pihenőre egy átlagos hétvégéhez képest közel négyszer több foglalás érkezett. A 10 legnépszerűbb úti cél fürdőzési lehetőségeivel vonzza a magyarokat, a lista élén Budapest, Eger és Siófok áll, míg a legkelendőbb szálláshelyek a Balaton és a Velencei-tó partján fekszenek. Népszerű Gyula, Miskolctapolca, Hajdúszoboszló, Balatonfüred, Balatonföldvár és Hévíz is.    

Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője elmondta, hogy a nyári szezonon túl a hosszú hétvégéken utaznak el a legtöbben pihenni, ebben az évben erre legközelebb mindenszentekkor lesz lehetőség. A vendégek átlagosan 2 napos csomagokat foglaltak, és 40 ezer forintot fordítanak szállásra - tette hozzá.    

A pünkösdi hétvégére szóló foglalások negyedét rendezik SZÉP-kártyával a vendégek. A 2014 során feltöltött összegeket éppen a hónap végéig, május 31-éig lehet felhasználni. Ebből adódhat, hogy a SZÉP-kártyával fizetők átlagosan többet, 44 ezer forintot szánnak a hosszú hétvégi kikapcsolódásra - mondta Szigetvári József. A legnépszerűbb ünnepi csomagajánlatokat jellemzően a hotelek nyújtják.

forrás: www.mti.hu

vissza

Hozzászólások