NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Strandröplabda központok létesülhetnek a Balaton partján

2016.04.26.

- A megbeszélés témája a Balaton-környéki régió strandsportjának, természetesen ezen belül is a strandröplabdázás fejlesztésének lehetőségei voltak – mondta el ezzel kapcsolatban Bagics Bence bizottsági elnök. – Minden résztvevő egyetértett abban, hogy az egészséges életmód és az egészségre nevelés egyik leghatásosabb eszköze nyáron, ha az ember valamelyik strandsportot űzi, s ennek ideális központja lenne a Balaton.

A megbeszélés során körvonalazódott egy ezzel kapcsolatos, lehetséges nagyberuházás a Balaton Fejlesztési Tanács égisze alatt – amelynek elnöke amúgy éppen Dr. Bóka István –, amely a tó összes strandját érintené.

- Az MRSZ részéről abbéli óhajunkat fejeztük ki, hogy két régió – Gyenesdiás–Keszthely–Vonyarcvashegy, illetve Balatonfüred – kiemelten fontos szerepet kapjon a strandröplabdázás terén – tette még hozzá Bagics Bence.

Gyenesdiás évek óta rendez már országos bajnoki fordulót, de tavaly Keszthelyen is volt viadal. A gyenesiek idén az U14-es és U18-as utánpótlás-bajnokságnak és az ob negyedik fordulójának lesznek házigazdái.

forrás: www.hunvolley.hu

vissza

Hozzászólások