NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Sose találná ki, mekkora élménye volt Palvin Barbarának a Balaton Soundon

2016.05.26.

Palvin Barbaráról tudjuk, hogy imád bulizni, éppen ezért meg is osztotta velünk egy fantasztikus élményét a Balaton Soundról.

A Balaton Sound idén ünnepli 10 éves jubileumát, ezért a szervezők egy új játékkal készültek, amibe Palvin Barbara is beszállt. Megpróbálják az elmúlt 10 év legjobb jeleneteit összegyűjteni. Bizonyára nehéz dolguk lesz.

A játék lényege, hogy mindenki küldje el a legjobb Sound-élményét, legyen az egy nevetséges kép, egy jó történet a hajnali vízbe esésekről vagy akármilyen sablonos bulivideó, amiből egyébként a külön erre készített honlapon jócskán találunk is.

Kerestünk videót a délben matt részegen sátort állító holland fesztiválozókról vagy éppen pár sárban fetrengős ordítva hányós felvételt a 0. napról, de úgy látszik, a Balaton Sound nem az a hely, ahol bármi ilyesmi történhet az emberrel. Ellenben mindenki örömmel emlékszik vissza, milyen jó is volt a bokáig érő sárban Tiestóra csapatni.

Palvint a fesztivál szervezői kérték meg, mondja el, mi volt az ő legjobb Soundos élménye. A modell hatalmas lelkesedéssel számolt be egy átbulizott éjszaka utáni találkozásról a világhírű DJ-vel, Alessóval, akit a barátaival meg is invitáltak Palvinék bérelt vitorlására.

forrás: youtube | Sound Balaton

Jó vendéglátóhoz méltóan Palvin Barbara  körbe hajókáztatta a dj-vel a fél Balatont, és megnézték együtt a tihanyi napfelkeltét, mielőtt Alesso dobbantott volna a reptérre.

Reméljük, Palvin idén is emeli majd a fesztivál színvonalát és hasonló élményekkel gazdagodik majd. Ki tudja, lehet idén Lewis Hamiltonnal hajózik el a tihanyi napfelkeltében egy jó Wellhello-koncert után.

A fesztivál szervezői egyébként tegnap tették véglegessé a programlistát és jelentettek be új neveket, amivel a rekordot jelentő 100 nemzetközi fellépőnél tartanak. Zenél majd a népszerű kanadai testvérpár a DVBBS, a Bassjackers és az egynyári slágeiről ismert Duke Dumont.

Érdemes átböngészni a fellépőlistát, amiről korábban beszámoltunk, hiszen olyan menő előadók lépnek fel, mint The Game, Chris Brown vagy éppen a Wellhello.

forrás: bummm.hu


>>> megnézem a programleírást <<<

vissza

Hozzászólások