NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Paloznakon ezen a hétvégén ünneplik a szüretet

2018.09.27.

Falunappal, felvonulással és szüreti mulatsággal készül szeptember utolsó hétvégéjén Paloznak. A Falunapok és Szüreti Mulatságok színes rendezvénysorozat keretében folklór-, kézműves és gasztroprogramokkal várják a vendégeket.

Szeptember 28-30. között ismét megrendezésre kerül a Paloznaki Falunapok. A szervezők gulyásfőző versenyre, tortaversenyre, gyermekprogramokra, zenei műsorokra, szüreti felvonulásra, utcabálra, játszóházra, kézműves vásárra várják az érdeklődő helyieket és az oda látogatókat. Idén az erdélyi Korond településről érkezőket is vendégül látják, akikkel 20 éves testvértelepülési kapcsolatukat ünneplik.

Paloznaki Falunapok és Szüret

forrás: hirbalaton.hu


További cikkek Bor, borászat, szőlő, szüret / Paloznak témában

vissza

Hozzászólások