NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Októberi szárnyalás a Balaton körül - VIDEÓ

2017.11.03.

Köd, színek, változás, nyugalom

Varga Norbert és Kozmor "Törpe" Tamás szeptemberi videóján egy meseszép, napnyugtába nyúló őszi repülést láthattunk. Azóta ismét változott egy kicsit a természet, így a tízedik hónapot egyre inkább a köd, a színek, az elmúlás, a változás, és a nyugalom szavakkal lehetne jellemezni, hiszen októberben már lényegesen rövidebbek a napok, alacsonyabb a napsugarak beesési szöge, hűvösebbek az éjszakák, fokozódik a ködhajlam. Ez látható az októbernek elnevezett videón, melyet végignézni olyan, mintha körbe szárnyalnánk a tanúhegyeinket, a Kis-Balatont, Szigliget várát és a Káli-medencét. Éld át a szabadon szárnyalás balatoni élményét te is ezzel a videóval!

_O K T Ó B E R_

Köd, színek, elmúlás, változás, nyugalom... Ez jellemezte számomra az idei tizedik hónapot, az Októbert. Ilyenkor már lényegesen rövidebbek a napok, alacsonyabb a napsugarak beesési szöge, hűvösebbek az éjszakák, fokozódik a ködhajlam. Utunk során körberepüljük a Badacsonyt, aki "égbe törő" bazaltoszlopaival a ködtakaró fölé magasodik. Az általam még nem publikált Kis- Balatonnál is megfordultunk.


Badacsony Látvány Káli-medence Kis-Balaton Szigliget Balaton-felvidék

vissza

Hozzászólások