NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Nincs programja hétvégére? Nézze meg a megújult a balatoni kalandparkot!

2016.05.27.

A Balaton egyik legismertebb és legmenőbb kalandparkja idén kezdi 8. szezonját Zamárdiban, ami a nyár előtt egy hatalmas megújuláson ment keresztül.

Az amúgy is népszerű élményelemeken kívül, mint például az országban is egyedülállónak számító élménygőzös vagy a vízidodzsempark, szintén debütálónak mondható a PowerFan ugrótorony is, de a 2016-os szezonra több újdonsággal is készültek a vendégseregnek.

Idén például már egy óriási csúszótorony is várja a látogatókat, amivel akár az egész kalandpark felett is átsuhanhatunk, az izgalmak fokozására pedig egy olyan több száz méternyi akadály- és pályarendszert is telepítettek, ami garantáltan új kihívásokat tartogat még a gyakorlott mászóknak is.

Persze az új pályákon minden korosztály megtalálja a saját szintjének való kihívást, aki mindeközben elfárad és megéhezik, azt várják a fatüzeléses kemencében sült óriáspizzák, amelyek messze földön híresek, nyilván Zamar, a park házi védőszörnye titkos receptje miatt.

forrás: blikk.hu

vissza

Hozzászólások