NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Megteltek a balatoni hajók - 30 milliós osztalékot fizet a cég

2016.05.29.

Nyárias meleg, de még hideg Balaton-víz: ideálisak voltak a körülmények a hétvégén a hajózáshoz, utasokkal tele járták a tavat a hajók és a kompok.

kép forrása: google

Közben a Balatoni Hajózási Zrt. közgyűlésén a tulajdonos önkormányzatokat képviselő vezetők elégedetten hallgatták Kollár József vezérigazgató beszámolóját a tavalyi évről. Elfogadták a javaslatot, hogy az adózott eredményből harmincmillió forint osztalékot fizet a cég a tulajdonosoknak, nagyobb részét így fejlesztésre költheti. A zrt. 116 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta a 2015-ös gazdasági évet.

Elhangzott a közgyűlésen: elkészült többek között két nagyberuházás, a Siófok katamarán felújítása és az alsóörsi kikötő első üteme, továbbá több kisebb fejlesztés, mint például a fonyódi vitorláskikötő bővítésének kezdete, s a balatonboglári kemping felújítása. Az idén 125. születésnapját ünneplő Kelén nosztalgiahajó belső tere a reformkor kávéházi hangulatát idéző kárpitozással újult meg 2016 tavaszára. Megkezdték a következő hajó felújítását is, a Beatrix motoros várhatóan 2017. nagyszombatján kezdi meg balatoni szolgálatát.

forrás (szöveg): sonline.hu

vissza

Hozzászólások