Éjjel-Nappal Balaton

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Földi Rita vagyok, az Éjjel-Nappal Balaton alapítója és főszerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt beleszerettem a Balatonba. 

Szeretném mindezeket Neked is megmutatni. Ha velem tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velem, és elhozom neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Levendulaszüret előtt pipacsözönnel kényeztet Tihany

2016.05.17.

Mi az, amit a Tihanyba érkezőknek látni kell? Nos, számos ilyen hely van, és biztos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Az szinte mindenki számára ismert, hogy Tihany lett 1952-ben az ország első természetvédelmi területe. Rá is szolgált erre a címre akkor is, és azóta is, mert gyönyörű, az ország egyik kiemelkedően kedvelt kiránduló helye.

Az épített értékeken túl egyre többen húznak bakancsot, és járják be a félszigetet gyalogosan. Mindegyik dombjáról más és más panoráma tárul elénk, szinte harapni lehet a jó levegőt, és beszívni a természet érintetlen illatát, hallgatni a madarak jókedvű csicsergését.

Az év minden szakában igazi romantikus sétákra invitál

Garantált harmónia, lélekbalzsam, jó közérzet. Csodás emlékek gyűjtőhelye, ahol nem csupán az épített környezet és az itt élők vendégszeretete, hanem a magával ragadó természet is  garantál.

Fotó: Régi Idők Udvara – Skanzen Étterem

forrás: www.sokszinuvedek.24.hu
vissza

Hozzászólások