NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Levendulaillat, színház, koncert, Balaton

2019.02.06.

Közös kulturális programokat szervez a Kultkikötő és a Kőröshegyi Levendulás

A következő nyáron egy minden szempontból különleges helyszínen, meseszép környezetben élvezheti a közönség a Kultkikötő több produkcióját is.

Kőröshegyi Levendulás és a Balaton-part leghosszabb összművészeti fesztiválja között létrejött megállapodás értelmében összesen három alkalommal, 2019. június 6-án és 29-én, valamint 2019. július 20-án a levendulasorok között kialakított ideiglenes játszóhelyen, levendulaillatba burkolózva hallgathatjuk és nézhetjük a természet lágy ölén felcsendülő dallamokat, színházi előadásokat. A szervezők jazz koncerttel, akusztikus koncertekkel és zenés színházi esttel is készülnek, a konkrét programok hamarosan felkerülnek az érintett szervezetek felületeire. 

Kőröshegyi Levendulás

De nem ez az egyetlen örömteli fejlemény a Kultkikötő háza táján. Az állandó helyszíneken is gőzerővel zajlanak az előkészületek, a nyáron biztosan fellép a Kultkikötőben Dés László és Bródy János, de a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is visszatér A GRUND – vígszínházi fiúzenekar

Mellettük az abszurd humor koronázatlan királyai is helyet kaptak a repertoárban: a L'art pour l'art Társulat, Mintha elvágták vol című produkciója mellett nagy érdeklődésre számítanak a szervezők a Budapest Bár koncerten is, ahol vélhetően ezúttal is fergeteges hangulatot varázsol a színpadra a kitűnő zenészekből és a magyar rockzene kultikus énekeseiből álló koncertzenekar.

Akik biztosan nem szeretnének lemaradni a várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó produkciókról, a jegy megvásárlása mellett szabad bérletet is válthatnak, amely a tetszőlegesen kiválasztott, balatonföldvári helyszínen megvalósuló színházi előadásokra – és idéntől – a koncertekre is beváltható.

» A Kultkikötő Valentin-napi szabadbérlet akciójának részleteiről itt olvasható további információ

De nem kell nyárig várnia azoknak sem, akik már télen megmártóznának a Kultkikötő életérzésben: 2019. február 13-án, Balatonföldváron a Manna Produkció Nőkből is megárt… című darabját lehet megnézni: Tordai Teri és Horváth Lili két alkalommal játszottak eddig együtt színpadon, de anya-lánya kettősben most először láthatja őket együtt a közönség.

De a legkisebbekről sem feledkeztek meg a szervezők: a Kabóca Bábszínház, Szirmok című csecsemőszínházi előadását február 18-án, Balatonbogláron játsszák.


Balatonboglár # Balatonföldvár # Buli, koncert, zenei programhelyszín # Kultúra, művészet

vissza

Hozzászólások