NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Keszthelyi Kilométerek: több mint kétezer futót várnak a pünkösdi hétvégén

2016.05.11.

A IX. Intersport Keszthelyi Kilométerek elnevezésű pünkösdi futófesztivál alkalmával több mint kétezer résztvevőre számítanak a szervezők. A Balaton-parti versenyen több mint 300-an biztosítják majd a pályát, és vigyáznak a futókra.

„Igazi családi futóhétvégét szervezünk, hiszen minden korosztályra gondolunk. Az előnevezések és a korábbi versenyek alapján várhatóan mintegy 1600 felnőtt és 5-600 gyermek fog rajthoz állni a két nap alatt. A legrövidebb táv a gyermekeknek 250 méter, a leghosszabb a felnőtteknek 42 km lesz. 

Keszthelyi Kilométerek: több mint kétezer futót várnak a pünkösdi hétvégén


Nagy létszámú szervező- és önkéntes csapattal, több mint 300 fővel dolgozunk, hogy biztonságos pályát biztosítsunk. Igazi fesztiválhangulatot biztosít majd a sport mellett többek közt Dallos Bogi együttesének a koncertje, a Runner Expo, a tésztaparti és az ingyenes gyermekanimáció, a Várkert Pihenőzóna a Varázshangok Gyermeksarokkal. A rendezvény az egészséges táplálkozást is népszerűsíti, ezért bio-sétányt is telepítünk” – tájékoztatott Bedő Beáta főszervező, aki hozzátette: kérik a közlekedők megértését, hiszen jelentős forgalomkorlátozások várhatók a városban. 

Május 14-én, szombaton délelőtt 18 futamot rendeznek a gyermekeknek, délután 2,5 és 5 km-es távok következnek. Május 15-én délelőtt 10 órakor rajtol az Intersport Keszthelyi Kilométerek félmaraton, maraton.  

A rendezvény központja a keszthelyi Fő tér. Nevezni a helyszínen május 14-én 12 és 20 óra, május 15-én 7 és 9 óra között lehet.

Részletes program, kiírás, útlezárások, és információk:http://keszthelyikilometerek.hu/

forrás: www.sportpiac.hu

vissza

Hozzászólások