NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Idén is változatos rendezvényekre várja vendégeit Gyenesdiás

2018.01.20.

A Nyugat-Balaton régió családbarát üdülőfaluja zenei, gasztronómiai, kulturális, családi és sportrendezvényekkel hívogatja az érdeklődőket.

Természetesen idén sem marad el a Rügyfakadás, a Keszegfesztivál, Bornapok, Korzó Esték, Szüreti Vigasság, Burgonya Nap, a Gyenesi Íz-lelő, de megrendezésre kerül a Cruisers Hungary – Rockin ‘Beach, a Roncsderbi, a VW Bogaras Balatoni Nyárbúcsúztató, a Festetics Vágta és a Balatoni Barista Bajnokságis, valamint lesz Vadlányoktól a pálosokig - vezetett gyalogtúra és Holdfénytúra is.

Lesznek újdonságok is, amit egyelőre meglepetésnek szánnak a szervezők és a település turisztikai szakemberei.

A téli időszakban sem kell aggódni, januárban és februárban is számos érdekes és kellemes programmal várják a helyi és a távolabbról érkező kikapcsolódásra vágyókat.

  • január 22. Magyar Kultúra Napja: l. és ll. világháborús makettek kiállítása, és Gyenesdiás az elmúlt évben – fotókiállítás megnyitója a Községházán

  • január 27. Téli álmot alvó állataink – tematikus program a Természet Háza Látogatóközpontban

  • február 2. Kultúrházak éjjel-nappal: Bujtor Tibor fafaragó népi iparművész kiállításának megnyitója a Községházán

  • február 3., 18.30 Batyus táncház Fodor Mátyás, a Fölszállott a páva szólótánc kategória győztesének tiszteletére az Iskola aulájában Talpalávalót húzza: Gázsa Zenekar, vendégeink: Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes és Kádár Ignác. Belépés: ingyenes. Étel- ital: “batyuból”

  • február 13. Húshagyó keddi fánkparti

forrás: hirbalaton.hu


További cikkek Bor, borászat, szőlő, szüret Gasztronómia Gyenesdiás témában

vissza

Hozzászólások