NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Idén is megcsodálhatjuk óriáskerékből a Balatont

2016.05.03.

Lenyűgöző panoráma tárul elénk a 10 perces utazás során.

Az egyedülálló óriáskerék 2000-ben mutatkozott be a hannoveri világkiállításon, és 2015-ben Siófok is fogadta a szerkezetet. A Siófoki Hírek Facebook-oldalán rövid hírben közölte: „június 16-tól augusztus 28-ig ismét lesz.” Magyarul: 2016 nyarán az óriáskeréken ülve újra élvezhetik a turisták a csodálatos balatoni panorámát.

Siófok, 2015. június 25.A Balaton a siófoki Nagystrandon álló, korábban a hannoveri világkiállításon mûködõ, 70 méter magas óriáskerékrõl fotózva 2015. június 25-én. Az óriáskerék augusztus 9-ig lesz a strandon. Negyven kabinjában mintegy háromszáz személy foglalhat helyet, éjszaka harmincezer égõ világítja meg.MTI Fotó: Nagy Lajos

A Balaton a siófoki Nagystrandon álló, korábban a hannoveri világkiállításon működő, 70 méter magas óriáskerékről fotózva 2015. június 25-én. Negyven kabinjában mintegy háromszáz személy foglalhat helyet. 

Fotó: MTI – Nagy Lajos

A közel 70 méter magas, 400 tonnás óriáskeréken ülve élvezhetjük a Balaton szépségét. A 10 perces utazás alatt láthatjuk szinte az egész Balaton környékét.

Siófok, 2015. június 25.A korábban a hannoveri világkiállításon mûködõ, 70 méter magas óriáskerék a siófoki Nagystrandon 2015. június 25-én. Az óriáskerék augusztus 9-ig lesz a strandon. Negyven kabinjában mintegy háromszáz személy foglalhat helyet, éjszaka harmincezer égõ világítja meg.MTI Fotó: Nagy Lajos

Fotó: MTI – Nagy Lajos

Az óriáskerék 40 kabinja között akadálymentesített fülke is található. Esténként 30 ezer színes égő varázsolja még hangulatosabbá a hatalmas szerkezetet.

forrás: www.sokszinuvidek.24.hu

vissza

Hozzászólások