NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Három hét és kezdődik a nagy balatoni hajós seregszemle

2018.08.20.

Kikötői hangulat és teltházas hajómusta várja a Balaton Boat Show-ra látogatókat három hét múlva, szeptember 7. és 9. között, a Kenese Marina-Port kikötőben. A rendezvényen a látogatók természetes közegükben, a vízen tekinthetik meg a vitorlásokat, elektromos és motoros hajókat, számos premier – köztük egy világpremier is – várja az érdeklődőket. Valamint elérhetők lesznek az év legkedvezőbb ajánlatai is a hajóvásárláson gondolkodók számára.

Idén 23. alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Boat Show, a magyar hajósipar egyik legfontosabb eseménye, az egyetlen vízen és vízparton rendezett hajókiállítás. A helyszín idén is a Kenese Marina-Port lesz, a Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, ahol öt csillagos környezetben élhetik át a látogatók az igazi kikötői életérzést. A kiállításon a vitorlás, elektromos és motoros hajók mellett teret kapnak vízi sporteszközök, kiegészítők, alkatrészek, ruházati termékek és ékszerekis – minden a vízi életstílus jegyében!

Kenese Marina-Port - Vitorláskikötő

A szeptemberi seregszemle kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a hajózás iránt érdeklődők vagy hajóvásárláson gondolkodók felmérjék a kínálatot, személyesen találkozzanak a hajóépítőkkel és -forgalmazókkal, és kiválasszák kedvencüket a kedvezményes őszi ajánlatokból, ugyanis ebben az időszakban érhetők el a legkedvezőbb feltételek új hajó rendelések esetén. A kínálat idén is széles lesz, a vízen már augusztus elején teltház volt. A nagy nemzetközi márkák (Jeanneau, Bavaria, Dufour, Hanse, Beneteau) mellett a magyar hajósipar krémje is jelen lesz. Eddig még nem látott mennyiségű elektromos hajó is érkezik a kiállításra és itt tartja világpremierjét a szlovén Greenline elektromos hajó családja is, ami igazi szenzáció lesz a környezetkímélő hajózás területén. De emellett közel 10 további hajópremier várja az érdeklődőket.

A Balaton Boat Show-t a kiállítók mellett idén is számos különböző program színesíti. A kikötő bárteraszán egész nap hajós témák, zene és jó hangulat pörög a Magyar Tenger – Minden ami nekünk a Balaton online radio show jóvoltából. Minden nap délután 3 órakor a Vitorlázás Magazin szervezésében szakemberek, ismert vitorlázók beszélgetnek majd hajózásról, tapasztalatokról, tanácsokról, könnyed stílusban, közérthetően.

Kiemelt látványossága lesz az idei eseménynek Kékszalag történetét bemutató kiállítás, mely az Erste Bank és a Magyar Vitorlás Szövetség jóvoltából érkezik a Balaton Boat Show-ra. Ezen Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenyének története, korabeli fotókon, legeken és rekordokon keresztül elevenedik meg.

Az idei Balaton Boat Show egyik újdonsága a Close2U iBeacon alapú mobilapplikáció, ami a kiállítás területén segíti a tájékozódást, hasznos információkat, különleges ajánlatokat juttat el a látogatók mobiltelefonjára, melynek egyik fontos célja, hogy kiváltsa a nyomtatott kiállítási katalógust is. Ezen az alkalmazáson keresztül válik kitölthetővé a látogatói kvízjáték is, melyet helyesen kitöltve értékes ajándékokhoz juthatnak a látogatók. 

Balaton Boat Show - Balatonkenese

Lehetőség van a helyszínen kedvezményes áron belépőjegyet vásárolni, melyhez előzetesen szeptember 1-ig lehet regisztrálni a Balaton Boat Show weboldalán található felületen, ahol folyamatosan olvashatók a friss hírek, kiállítói ajánlatok és a programok részletei is.

Érdemes lesz szabaddá tenni egy napot szeptember második hétvégéjén, és ellátogatni Balatonkenesére, a Kenese Marina-Portba, hogy a Balaton partján élvezzük az ország legszebb hajóinak látványát!

forrás: balatonboatshow.hu


További cikkek Balatonkenese / Kékszalag / Sport / Vitorlázás, hajózás témában

vissza

Hozzászólások