NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Fesztiválozol? - Vásárolj Balaton Sound vasúti bérletet!

2016.06.07.

Részt veszel a 2016-os Balaton Soundon? Ha van napi vagy hetijegyed és szabadidődben vonatoznál, Balaton Sound bérletet vehetsz, ami a következő viszonylatokon biztosít korlátlan számú utazást 2. osztályon 2016. július 5-11-ig:

  • Székesfehérvár – Zamárdi
  • Zamárdi – Balatonszentgyörgy - Keszthely
  • Zamárdi-Fonyód – Kaposvár
  • Zamárdi-Siófok - Kaposvár

A gyorsvonati pótjegyet nem kell megváltanod, de a feláras vonatokra (InterCity, EuroCity, railjet) pót- és/vagy helyjegyet venned kell. A pénztárban, amikor megveszed a bérletet mutasd be az Balaton Sound belépődet, és írd rá a bérletre a neved. A vonaton a jegyvizsgálónak mutasd be a vasúti bérletedet és a fesztivál belépődet. Oda- vagy hazautazáskor a saját kedvezményed alapján csatlakozó jegyet is válthatsz. A Balatonfenyvesi kisvasútra 50%-os kedvezményű jegyet vehetsz.

Balaton Sound 2016 ifjúsági bérlet ára: 5250 Ft (Ifjúsági bérletet a 26 éven aluliak vehetnek.)

Balaton Sound 2016 bérlet ára: 10500 Ft

A vasúti utazási kedvezményt a Magyar Kormány biztosítja.

Magyarország

forrás: mavcsoport.hu


>>> megnézem a programleírást <<<


vissza

Hozzászólások