NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:







Hónap:











Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:













Szállás:




Spec. feltételek:






Kult. & Szórakozás:









Nevezetesség:










Kirándulás:























Sport & Élmény:























Vizes sportok:







Vizes élmények:







Gyógyászat:







Rekreáció:









Olvastad már?

Festeticsék Mandulás csókja a 2017-es év Balaton fagyija!

2017.05.11.

20 helyi óvodás is tesztelte, jól döntöttek-e a felnőttek arról, melyik cukrászda jeges édessége legyen idén a Balaton fagyija!

Festeticsék Mandulás csókja a 2017-es év Balaton fagyija

Mint ismert, megtörtént a Nyitott Balaton programsorozat keretein belül, a Balaton Fagyija negyedik versenyének zsűrizése. A 4 tagú zsűri egyesével végigjárta a benevezett fagylaltozókat, és több tényezőt is figyelembe véve hozták meg a döntésüket. Ilyen volt az íz, illat, állag, szín, dekoráció, praktikum, és persze elvárás volt az is, hogy valamelyest kötődjön a Balatonhoz. A mezőny rendkívül kitett magáért, volt füstölgő (videó), "jégbezárt Balaton" és Festeticsék kedvenc receptje alapján készült alkotás is. Ez is azt bizonyítja, hogy a Balaton környékén is egyre több fagylaltkészítő törekszik az autentikusságra és minőségre.

Összesen 16 fagylaltot neveztek a versenyre, amelyekből a versenybíráknak nem volt könnyű dolguk kiválasztani, azt az egyet, ami a 2017-es évben a Balaton Fagyija címet birtokolhatja, illetve, amiért készítője az üzletében kiállíthatja a vándorserleget. Az előző évekhez viszonyítva a fagylaltok ízvilágában és a tálalási kreativitásban is hihetetlen fejlődés tapasztalható

- mondta Fekete Tamás, a szövetség alelnöke.

2017. ÉV BALATON FAGYIJA

Bringatanya Fagyizó – Gyenesdiás a „Festeticsék Mandulás Csókja” fagylalttal (képviselő: Somogyi Renáta)

2017. ÉV BALATON FAGYIJA KÜLÖNDÍJASOK

Amaretto Fagyizó – Balatonalmádi a „Balatoni Nyár „free”” fagylalttal (képviselő: Varga Tamás)

Cappuccino Kávéház – Balatongyörök a „Badacsonyi Borhab” fagylalttal (képviselő: Somogyi József)

Florida Fagyizó - Balatonmáriafürdő „Jégbezárt Balaton” fagylalttal (képviselő: Pálfi Attila)

2017. ÉV BALATON FAGYIJA RÉSZTVEVŐI, AKIK EMLÉKLAPBAN RÉSZESÜLTEK

Bagaméri Fagylaltozó – Balatonfüred (képviselő: Márton Sándor)

Hullám Büfé és Fagylaltkert - Balatonmáriafürdő (képviselő: Molnár István)

Pálma Cukrászda – Keszthely (képviselő: Mándi Csaba és Mándi-Fekete Fanni)

Wellamari Hotel & Kézműves Fagylalt Kft. – Zamárdi (képviselő: Kiss Annamária)

forrás: kanizsaujsag.hubalatonfagyija.hu

vissza

Hozzászólások