NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Everness – A legspiribb fesztivál a Balaton-parton

2016.06.17.

A hazai és nemzetközi spiri világ nagyágyúinak előadásai, zenei fellépők sokasága, jóga, meditáció, gasztrokalandok, tánc – 2016. június 28. és július 3. között ismét mindenkit vár a Balaton legtudatosabb spirituális fesztiválja, az Everness.

Az 5 napos balatonakarattyai fesztivál célja, hogy a mindennapokból kiszakadva mindenki egy kicsit magára összpontosíthasson, és megtalálhassa a számára legközelebb álló önkifejezési formákat, legyen szó akár jógáról, táncról vagy zenéről.

Idén számos olyan előadót és írót is jelen lesz az Everness-en, akiket először láthat majd a magyar közönség. Élő közvetítés keretében tart előadást James RedfieldA mennyei prófécia szerzője, Wm. Paul YoungA viskó és a Keresztutak című könyvek írója, valamint Mabel Katz, a Ho’oponopono nemzetközileg elismert szaktekintélye. Személyesen is jelen lesz Kyriacos C. Markides, A ciprusi mágus szerzője. Természetesen magyar előadókban sem lesz hiány: Szabó Gyuri bácsi (a Bükki Füvesember, Müller Péter íróSoma Mamagésa, Kereszty András, Diószegi Ádám (modern jógi), Kalo Jenő, Balogh Béla, Egedi-Kovács Melinda (a Life Sutra Védikus Iskola alapítója)Leél-Őssy Tamás (csikung oktató) is részt vesz például a fesztiválon.

A fesztiválra változatos zenei programokkal is készültek a szervezők: a neves gitárvirtuóz, Estas Tonn Fodor Rékával és Pepe Danzával együtt lép színpadra; a sámánzenével és hangzatokkal gyógyító Kailash Kokopelli pedig ezúttal a multi-instrumentalista Nadishanával érkezik. A mexikói Bole zenekar, a Meszecsinka együttes, Soma Mamagésa új zenekara, a VANAVAN, Jeszenszky István SKY, és a tavaly hatalmas sikert aratott máltai Tribalizenekar is kényezteti a zenére kiéhezett füleket.

Az Everness további érdekessége, hogy gyerekbarát fesztiválként a családokat, sőt, már a legkisebbeket is szeretettel várják a szervezők – a közös töltődés érdekében a picik 12 éves korig ingyenesen vehetnek részt az Everness-en.

Kedvezményes jegyekért kattints ide: http://everness.hu/jegyek

Facebook: https://www.facebook.com/everness/

forrás: hivazerdo.cafeblog.hu

>>> megnézem a programleírást <<<

vissza

Hozzászólások