NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Csak 1 kör a Balaton körül - Az Esztergomi Futóművek az Ultrabalatonon

2016.05.18.

Az utolsó májusi hétvégén ismét útnak indul az Esztergomi Futóművek tagjainak egy része, hogy néhányuk egyénileg, többen pedig különböző csapat-összeállításban – egy-két külsős tag segítségével - non-stop fussák körbe a Balatont.

A tavalyi női győztes Maráz Zsuzsanna idén újra egyénileg indul - a szeptember végi görögországi Spartathlon versenyre való felkészülésének egyik állomása az UB. Rajta kívül még öt futóműves vállalta az egyéni megmérettetést: Szerencsés Tamás, Papp Bálint, Krausz István, Áprily Zoltán és Vénusz Diána

Szerencsés Tamás futását a Csodalámpa Alapítvány részére ajánlotta fel, az általa megtett kilométereket meg lehet vásárolni, az összegyűjtött pénzösszeg beteg gyermek(ek) kívánságát segít teljesíteni. Az idei cél itt található.

Az UB-n résztvevők között van még 38 további tag, akik 2-3-4-5 és többfős váltócsapatokban– 8 klubon kívüli futó segítségével vállalják az 1 kört.

Az egyéni indulók május 28-án, szombaton reggel 5.30-kor rajtolnak, a csapatok pedig folyamatosan - a távnak az általuk vállalt teljesítési ideje függvényében – a számukra megállapított időpontban. A meteorológiai előrejelzés szerint kora nyári hőmérséklet vár rájuk, talán néha egy kis frissítő zápor kíséretében.

A csapatokról érkező hírekről, képekről – az elmúlt évekhez hasonlóan – folyamatos lesz a beszámoló az Esztergomi Futóművek Facebook-oldalán.

forrás: www.szeretgom.hu

vissza

Hozzászólások