NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Bálterem a Blaha utcán

2017.07.07.

Az Anna-bál újdonsága, hogy a Blaha Lujza utca bálteremmé változik, a hagyományos bál alternatívájaként utcai forgatag várja itt a vendégeket. Könnyed, elegáns és laza szórakozás.

Táncparkett, koncertek, más-más hangulatú vendéglátóhelyek, minőségi gasztro-kínálat.

Kinyitják a bált. Több száz vendég fogadására készítik fel a reformkori városrész patinás utcáját. Táncparkett, fények, utcabútorok, koncertek és persze a vendéglátók igyekeznek báli hangulatot teremteni az utcában. Az Anna-báltól pár lépésnyire egy lazább, oldottabb bálozás. Fellép Szűcs Gabi és a Stereo Swing illetve a Group and Swing. Házigazda: Suri Imre, a Jazzy Rádió műsorvezetője.

A Jazzy-Anna névre keresztelt esemény különleges hangulatát fokozza, hogy a romantikusabb lelkek a 192 éves Anna-bál divattörténete által inspirált, kortárs utcabáli ruhákat is kölcsönözhetnek a Városi Múzeumból. Egyébként a dress code: könnyed nyári elegancia.

Fél hétkor a hagyományos báli menet bevonulása után a szervezők kiürítik az utcát és megkezdődik a kulissza átalakítása. A vendégek este kilenc órától érkezhetnek az utcabálra, ahol elegáns pincérek fogadják majd őket és persze bárok, éttermek, bistro, cukrászda, sőt még sörház is. A kínálat sokszínű, mindenki megtalálhatja az éjszakába nyúló rendezvényen a számára legkedvesebbet.

Mintegy ezer vendég is elfér az utcabálon, ebből ötszázan le is tudnak ülni valamelyik vendéglátónál, akik a következők: Kredenc Gasztrobar, Hello Tourist Bar, Hotel Blaha Étterem, Horváth Ház Borgaléria, Kedves Cukrászda, Morzsa Bistro, Borharapó, Balaton Bier Sörház és az Első Füredi Sörház.

A július 29-én rendezendő utcabálra jegyek elővételben július 20-ig 1500 Ft-ért, július 20-tól és a helyszínen 2000 Ft-ért válthatók. A belépés díjtalan azoknak a hölgyeknek, akik július 24-29. között élnek a ruhakölcsönzési lehetőséggel! Részletes program és információ az Anna-bál honlapján.

forrás: balatonfured.hu


Balatonfüred Buli, koncert, zenei programhelyszín Kultúra, művészet Gasztronómia

vissza

Hozzászólások