NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Balatoni horgászok napja Tihanyban

2018.09.18.

Első alkalommal rendezi meg a Balatoni Horgászok Napját a Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége. Az ország nyolcadik legnagyobb horgász érdekképviseleti szövetsége idén 25 éves, ezt ünneplik a hagyományteremtőnek szánt rendezvénnyel szeptember 22-én, Tihanyban, az Akasztódombi parkolóban – mondta a hirbalaton.hu-nak Balogh Tibor elnök.

fotó: Gellért Photography

A BHSZ 35, javarészt Balaton-parti, illetve Balaton-felvidéki horgászegyesületet fog össze, tagjainak száma közelíti a 17 ezret, ám a gyermek és külföldi horgászokkal együtt 22 ezer horgász érdekképviseletét látja el.

Az Első Balatoni Horgászok Napjának elnevezett rendezvény főzőversennyel indul, melynek különlegessége, hogy friss, élő, a minőségi magyar hal védjeggyel ellátott, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. által leszállított pontyokból készülnek a gasztro különlegességek.

Balatoni Horgászok Napja - Tihany

A műsorban fellép a Four Fathers énekegyüttes – Borban és halban az igazság – című zenés műsorával, Holcz Gábor bűvész és mentalista pedig igyekszik elvarázsolni a közönséget. A veszprémi általános iskolák népi táncos bemutatója után 18 órakor tombolahúzással ér véget a műsor, majd este kilencig zenés utcabállesz. A helyszínen lufis bohócok, óriás buborék fújók, arcfestők szórakoztatják a gyermekeket. A rendezvény ideje alatt egy külön sátorban lehetőség van magyar horgász kártya regisztrációra is.

forrás: hirbalaton.hu


További cikkek Gasztronómia / Horgászat, halászat / Tihany témában


vissza

Hozzászólások