NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Az esőkabátot tűzoltó védőruhára cserélték a szezont nyitók Siófokon

2016.05.15.

Az eső sem szegte kedvét azoknak a vendégeknek, akik ellátogattak a Balaton-parti város pünkösdi rendezvényére, s részeseivé váltak a tűzoltók műszaki mentésének.

 DSCF1547

A Balatoni Szezonnyitó immáron hagyomány Siófokon, amelyről a város hivatásos tűzoltói sem hiányozhattak. Az egységek betekintést engedtek munkájukba gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A kíváncsiskodók magukra ölthették a tűzoltók védőöltözetét, kezükbe vehették, sőt alkalmazhatták is azokat az eszközöket, amelyeket egy baleset sérültjeinek mentésére használnak a tűzoltók. Fotó: Siófok HTP

forrás: www.marcaliportal.hu

 

vissza

Hozzászólások