NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

A Mikulás Regattával indult a téli vitorlás versenysorozat Balatonlellén

2017.12.06.

A nagy hideg ellenére rekord számú, 21 egység nevezett a téli vitorlás versenysorozat első versenyére, a Mikulás Regattára – számolt be Tóth Balázs, a versenyt szervező BL YachtClub ügyvezetője.

Hideg, de ragyogó időben, enyhe szélben került megrendezésre a II. Mikulás Regatta vitorlásverseny december első hétvégéjén Balatonlellén. Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a téli vitorlásversenyzés iránt, idén 17 egység ONE Design osztályban, Elan 310-es vitorláshajókkal mérte össze tudását három fordulóban, míg 4 egység Open osztályban indult.


“A csípős hideg ellenére nagyon jól érzetük magunkat, jó kis verseny volt, nem bántuk meg, hogy eljöttünk fagyoskodni”


- mondta Németh András, aki életében először indult vitorlásversenyen. A BL YachtClub ügyvezetője, Tóth Balázs elégedett a résztvevők számával.


“Idén jubilál a téli vitorlás versenyzés, hisz öt éve rendeztük az első Szilveszteri Regattát. Nagyon örülünk, hogy sokan jönnek velünk ezen az úton, és egyre többen ismerik fel, hogy a Balatonon nem csak két hónap a szezon, hanem egész évben ki lehet használni a tó nyújtotta lehetőségeket”


– mondta az ügyvezető, aki egyben a rendezvények ötletgazdája.

A téli vitorlás versenysorozat ezzel nem ért véget, ugyanis idén még megrendezik az V. Szilveszteri Regattát is a BL YachtClubban, amire már most több mint tíz csapat nevezett. Emellett lesz Farsangi és Tavaszi Regatta vitorlásverseny is.

Szilveszteri Regatta - Balatonlelle

Program kezdete: december 31.; Program vége: december 31.; Település: Balatonlelle; Régió: Balatonboglár környéke; Megye: Somogy;

A II. Mikulás Regatta Vitorlásversenyt nagy küzdelemben a Soponyai Géza kormányozta csapat, a Nautic Hajókkal Vitorlázók Közössége nyerte open osztályban, míg one design kategóriában Mészáros Mátyásék futottak be elsőként a Keleti Móló csapatával.

A versenyről itt láthatók fotók.

forrás: hirbalaton.hu


Balatonlelle Vitorlázás, hajózás

vissza

Hozzászólások