NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

A Kultkikötő programjai Balatonbogláron és Kéthelyen

2017.09.27.

Októberben Bangó Margit, a Kerekes Band koncertje, és a Kultkikötő Filmklub 3. évadának első két filmvetítése várja a Balaton déli partján a Kultkikötő balatonboglári és kéthelyi helyszínein az érdeklődőket. Szeptember utolsó napján a Kaláka együttes ingyenes koncertje hallható a boglári művelődési házban.

Szeptember 30. szombat 18.00 órától a Kaláka együttes koncertjét hallhatják az érdeklődők a Balatonboglári Varga Béla Városi Kulturális Központban az Arany János emlékév alkalmából, a Népmese napján, a Kultkikötő szervezésében. A koncert 18.00 órától lesz, de a programok már 15.30-tól elkezdődnek. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Október 3. kedd 19.00 órától Bangó Margit önálló estje hallható az Idősek Világnapja alkalmából a balatonboglári Kultkikötőben. (Jegyár: 2000 Ft, nyugdíjasoknak: 1000 Ft)

Október 11. szerda – 19.00 órától Elveszve PárizsbanKultkikötő Filmklub – Balatonboglár

Fiona, egy kanadai könyvtáros kisasszony levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít, félő, hogy otthonba viszik. Fiona a francia fővárosba utazik hát, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol, és a katasztrófák sora ezzel még nem ér véget… (A programon a részvétel ingyenes!)

Október 21. szombat – 18.30 órától Kerekes Band – Szüreti Fesztivál – Kristinus Borbirtok, Kéthely

A Kerekes Band Magyarország egyik legkeresettebb népzenei koncertzenekara, így jól illenek majd a sok szőlő és bor közé a szüreti fesztiválunkon. (Jegyár: 2990.- Ft 300 Ft elővételi kedvezmény)

Október 25. szerda – 19.00 órától A homok alatt (feliratos) – Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár

Az Oscar-díj jelölt filmdráma főhőse egy csapat fiatal német katona, akik a nemzeti hadsereg ellenségeiként azt a feladatot kapják, hogy puszta kézzel ássanak ki 2 millió taposóaknát. (A programon a részvétel ingyenes!)

forrás: hirbalaton.hu


Balatonboglár Kéthely Kultúra, művészet

vissza

Hozzászólások