NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

A kisvasutat ünneplik szeptember 2-án Fenyvesen

2017.08.27.

Huszadik alkalommal rendezik meg a kisvasút napját szeptember 2-án, Balatonfenyvesen. A programok másik helyszíne Imremajor.

A programok reggel fél kilenckor Balatonfenyves GV állomáson kezdődnek, majd Somogyszentpál érintésével Imremajor (Majorka) megállóhelyre érkezik a különvonat. Déltől 16 óráig rendezvény- járatokat közlekedtet a MÁV-START Zrt. a két végállomás között.

Jelenleg a balatonfenyvesi Magyarország egyetlen olyan kisvasútja, ahol közszolgáltatás keretén belül megrendelt, téli-nyári forgalom zajlik. A nyári turisztikai forgalom kiszolgálása érdekében a főszezonban egy további vonatpár közlekedik napközben. A vonatok a 14 km hosszú, Balatonfenyves és Somogyszentpál közötti utat 40 perc alatt teszik meg. Az út során a Nagyberek gazdag állat- és növényvilágában gyönyörködhetnek. Somogyszentpálról egy rövid, öt perces tartózkodás után indul vissza a vonat. A közel másfél órás kisvonatozás kellemes kikapcsolódást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

» Részletes program itt.

forrás: hirbalaton.hu


Balaton Balatonfenyves Nevezetesség, látnivaló Közlekedés

vissza

Hozzászólások