NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

A II. Palacsinta Fesztiválra készül Alsóörs

2018.09.27.

Idén is megrendezik Alsóörsön a Palacsinta Fesztivált október 7-én. A szervezők azt ígérik, hogy – okulva a tavalyi tapasztalatokból – új alapokra helyezik és sikerre viszik a második alkalommal tervezett fesztivált.

Az előzetes érdeklődők száma jóval meghaladja a tavalyi fesztiválét, így sikeres rendezvény lebonyolításához a lakosok segítségét is kéri a település. A palacsinták sütésében, töltésében és a kiszolgálásban is számít az ottélőkre a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület.


  • Időpont: 2018. október 7. (vasárnap) 10.00-18.00 óra

  • Helyszín: Alsóörs, Sirály park


A turisztikai egyesület  azon dolgozik, hogy az alsóörsi legyen az ország legjobb palacsinta fesztiválja - írják a település weboldalán.

Alsóörsi Palacsinta Fesztivál

forrás: hirbalaton.hu


További cikkek Alsóörs / Gasztronómia témában

vissza

Hozzászólások