NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

A Balaton egyik legszebb pontján futhatunk

2016.04.21.

Tíz nap múlva, április 30-án rajtol Balatonfüreden a Runner’s World Run futóverseny. A résztvevők négy különböző táv közül választhatnak a felkészültségi szintjüknek megfelelően.

A Maratonman és a Runner’s World közös futóversenyén négyféle táv közül lehet választani: 6.5/10,5/21/42 km. 

Ami a pályát illeti, a szervezők hangsúlyozzák: a Balaton egyik legszebb helyén, kényelmes és biztonságos körülmények között teljesíthetik az indulók az általuk választott távot.

A pálya kialakításánál fontos szempont volt, hogy mindenképp érintse Balatonfüred legszebb részét.

Az útvonal érinti a Tagore sétányt és a Vitorlás teret, hogy a futók találkozhassanak a nekik szurkolókkal.

A futók négyféle táv közül választhatnak: 6.5/10,5/21/42 km.

Forrás: maratonman.hu

A futók dolgát nemcsak frissítőpontok segítik, de a célba érkezés után 10 perces, ingyenes masszázst is igénybe vehetnek. 

Beszélni könnyű, csinálni nehéz
Így van ezzel az ismert rádiós, Rákóczi Feri is, aki korábban elhatározta, hogy leszokik a dohányzásról, lead némi felesleget és április 30-án ott lesz a félmaraton rajtjánál a Runner's World Runon.

A 6,5 kilométert teljesítők fél kört futnak a következő pontok érintésével: Vitorlás tér, Zákonyi Ferenc utca, Anna sétány, régi tihanyi út, fordító, Anna sétány, Zákonyi Ferenc utca, Vitorlás tér. A 10,5 kilométert teljesítők egy kört futnak, félmaratonisták két kört, a maratonisták pedig négyet. 

Az esemény Facebook-oldalán folyamatosan új infók érhetők el, nevezni itt, bővebben informálódni pedig itt lehet.

forrás: www.origo.hu

vissza

Hozzászólások