NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Olvastad már? - Balatoni hírek, információk

Ipart a Balatonhoz? Veszített gazdasági erejéből a régió

2015.09.23.

Ipart a balatoni régióba? A kérdésre Magyarósi György azzal válaszol: igen, egészségipart. A Balaton Fejlesztési Tanács legutóbbi ülésén is fölvetődött: a Balaton-törvény szigorú előírásai miatt a 2020-ig tartó uniós fejlesztési ciklusban sem preferálják a különböző programok az ipartelepítést a Balatonnál, ugyanakkor Bóka István balatonfüredi polgármester, BFT-elnök arról beszélt, hogy „valamiből meg is kéne élni, a turizmus kevés”.

tovább

Kikötő, hotel, étterem: új szintre emelkedik a balatoni vitorlázás Alsóörsön

2015.09.16.

Javában zajlik a Balaton északi partjára, Alsóörsre tervezett „új típusú” kikötő építése. 395 millió forint európai uniós támogatás segítségével több mint 200 hajóhelyes vitorlás kikötő, professzionális hajószerviz, hotel és minőségi étterem fog megvalósulni. A korszerű, minden igényt kielégítő Alsóörs Marina kikötő kapcsolódó szolgáltatásaival új szintre emeli a balatoni vitorlázást és ezáltal erősíti Alsóörs turisztikai vonzerejét.

tovább

Megválnak balatoni ingatlanjaiktól a németek

2015.09.08.

Úgy tűnik, hogy a külföldieket már nem hozza lázba Közép-Európa legnagyobb tava, a tapasztalatok szerint a korábban vett balatoni nyaralóiktól ma már inkább szabadulnának. Az ingatlanszezon már szinte az egész évben kitart a Balatonnál, a felpörgő adásvételi piacon a fővároshoz hasonlóan sokan befektetési céllal vásárolnak.

tovább

Most kell balatoni ingatlant venni. És eladni is

2015.06.15.

Csúcsra jár az ingatlanszezon a Balatonon. Bőséges kínálat, aktív érdeklődők és nagyszámú adásvétel jellemzi a piacot. Az árak az egekbe szöktek röpke fél év alatt. A 300 ezer forint körüli átlagos négyzetméterárak mellett másfél millió forinton is történnek adásvételek, de nem ritka, hogy 200-300 milliós belső medencés, szaunás házat kínál eladásra a tulajdonosa.

tovább

Pörög a balatoni piac, viszik az ingatlanokat, mint a cukrot

2015.05.19.

Bár a nyaralási szezon még nem kezdődött meg a Balatonnál, mindenki várja a jó időt. Az ingatlanpiacon már hónapok óta „fényesen süt a nap”. Kapósak lettek a nyaralók és a lakások, 40 százalékkal több kelt el belőlük, mint tavaly ilyenkor.

tovább

Felpörögtek az ingatlanvásárlások a Balatonnál

2015.05.02.

A Balaton Magyarország egyik legdrágább vidéke, egy internetes oldal felmérése szerint az átlagos ingatlanárak csak Budapesten és Győrben magasabbak, mint a tó környékén - erről Rutai Gábor, a Duna House PR és elemzési vezetője beszélt az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.

tovább

Ennyit érnek ma a tóparti ingatlanok

2015.04.30.

A legnagyobb magyarországi tavak partján lévő lakóingatlanok átlagos négyzetméterára 210-290 ezer forint között alakul - derül ki az ingatlan.com összeállításából, amely szerint a Balaton északi partján a legmagasabbak az árak, Tihanyban például 600 ezer forint közelében mozognak. A magyarországi tavak partján lévő lakóházak és nyaralók átlagos négyzetméterára megközelíti a drágább megyeszékhelyeken megszokott árakat.

tovább

Fellendült a balatoni ingatlanpiac

2014.10.10.

Érezhető pezsgés jellemezte a Balaton-környéki ingatlanpiacot az idei év első kilenc hónapjában, főként a part menti, valamint a panorámás ingatlanok iránti kereslet bővült az elmúlt időszakban, az új építésű apartmanokért pedig gyakorlatilag versenyeznek a vevők – derül ki az OTP Ingatlanpont szezonértékelő elemzéséből.

tovább

Kell egy ház a tóparton

2014.08.08.

Élénkül a balatoni ingatlanpiac, a magas minőségű ingatlanok iránt igazán nagy a kereslet.

tovább

Jönnek a külföldi befektetők: a Balaton lehet a jövő Riviérája

2014.06.26.

A Balaton lehet az elkövetkező évtized ingatlanpiacának egyik legnagyobb nyertese szakemberek szerint, ugyanis a magyar tenger hazai és nemzetközi viszonylatban is igencsak kedvező ingatlanvásárlási lehetőségeket kínál.

tovább