NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Olvastad már? - Balatoni hírek, információk

Átadták a négycsillagos Füred Hotelt

2016.04.14. Átadták a négycsillagos Füred Hotelt

Éveken át tartó enyészet és kétéves felújítás után, 4,6 milliárd forintból megújult a Füred Hotel, a város egyik legnagyobb szálláshelye. A Balatonfüred egyik legszebb helyén álló, négycsillagos hotel, a Dunántúl első számú szállodaközpontja lehet minőségi és komplex szolgáltatásaival.

tovább

Átadták a milliárdokból felújított Hotel Füredet

2016.04.14.

Ma tartották a 4,6 milliárd forintból felújított Hotel Füred szállodát, amely projekt 2014 őszén indult és 1,6 milliárd forint kormányzati, illetve uniós támogatást is felhasználtak hozzá.

tovább

Balatonmáriafürdőt lassan ellepi az iszap

2016.04.14. Balatonmáriafürdőt lassan ellepi az iszap

Balatonmáriafürdő önerőből nem tud mit kezdeni a tópartot másfél-két kilométer hosszan ellepő félméteres iszappal, ami két strandjának üzemeltetését is ellehetetlenítheti - közölte Galácz György (független), a település polgármestere csütörtökön az MTI-vel. Jelezte: eddig nem kaptak segítséget a probléma megoldásához.

tovább

Ez lesz az utolsó jó nyár a Balatonon?

2016.04.14.

Egyre nehezebben találnak alkalmazottat a balatoni vállalkozások, mert a szakácsok, pincérek és eladók inkább külföldre tartanak – írja a sonline.hu.

tovább

Elindult a jelentkezés a Miss Balaton 2016-ra

2016.04.14. Elindult a jelentkezés a Miss Balaton 2016-ra

Autó, nyereményutak és egy riói olimpiai utazás vár majd a győztesekre

tovább

Jelentkezz te is a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyre!

2016.04.14.

Idén ismét elindul a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny, ahol a „Magyar tenger” királynőjét választják meg. Ha vonzanak a kifutók és a kamerák, nevezz te is, és bizonyítsd be, hogy te vagy a legszebb sellőlány!

tovább

Iszonyú bajban a Balaton

2016.04.14. Iszonyú bajban a Balaton

Már a balatoni hajósokat is külföldre csábítják! A kezdő matróz havi 1600, egy tapasztalt 3-4 ezer eurós fizetést kap kint. De nagy gondban lehetnek majd azok a vállalkozók is, akiknek eddig bevételt hozott a Szép-kártya – írja a Sonline.

tovább

Kétszámjegyű forgalomnövekedés a turizmusban

2016.04.14.

Az év második hónapjában a rendkívül magas tavalyi bázist is közel 12 százalékkal felülmúlta a forgalom bővülése. Az elmúlt év végének hullámzóan alakuló beutazó forgalma után különösen biztató, hogy tíz legjelentősebb küldő piacunk mindegyikéből - Németországot is beleértve - jelentősen bővült a forgalom, ráadásul az orosz piac is növekedésnek indult.

tovább

Vágányzár a Balaton déli partján Mészáros Lőrinc miatt

2016.04.13.

Elkezdődik a felcsúti gázszerelő által emelt áron megnyert vasútfelújítás Szántód és Balatonszentgyörgy között.

tovább

Somogyban dolgozhatnak a pályaépítők

2016.04.13.

Megújul a dél-balatoni és a Kaposvár–Fonyód rész
Ezen a héten már dolgozhatnak a pályaépítők a Szántód–Balatonszentgyörgy közötti vasútvonal felújításán. Így 2018 nyarára a dél-balatoni vonal teljes szakaszán megújul a pálya, csökken a menetidő, és korszerűbbek lesznek az állomások. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/52389/Somogyban_dolgozhatnak_a_palyaepitok#sthash.8sa0Nvnl.dpuf

tovább