NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

18 fokos a Balaton

2016.05.22.

18 fokos a Balaton - írja az Időkép.hu. Ez azt jelenti, a bátrabbak már belemehetnek a vízbe, elég kellemes lesz. Mivel egészen keddig ilyen jó idő ígérkezik, vasárnapra és hétfőre még jobban felmelegedhet a víz a következő napokban.

Szombaton és vasárnap is sok napsütésre lesz, a gomolyfelhőkből zápor kialakulásának egészen minimális az esélye. Szombaton délkeleten az északkeleti szelet kísérheti egy-egy élénk lökés, míg vasárnap nyugaton, északnyugaton a délies szél támadhat fel. Éjszakánként 8 és 13 fok közé hűl a levegő, míg délutánonként 25 fok közelébe, vasárnap több helyen már kevéssel 25 fok fölé melegszik a levegő. 

Még hétfőre is 26 fokot mondanak, csak hétfő estére vagy keddre érkezhet némi lehűlés.

forrás: www.kaposvarmost.hu

vissza

Hozzászólások