NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Olvastad már? - Balatoni hírek, információk

Vakációs élmények az egész családnak Siófokon

2019.07.19. Vakációs élmények az egész családnak Siófokon

Siófok évről évre egyre több programmal várja nyáron a családokat. A Balatonhoz kapcsolódó élmények mellett, mint a Minimax Gyerekhajó, a Bebó Aquapark vagy a felújított strandok, kifejezetten a gyerekeknek szóló, tartalmas kikapcsolódást jelentő programokról is gondoskodik a város. Gyerekkoncertek, filmvetítések és bábelőadások is várják a kicsiket és a nagyobbakat a vakáció alatt Siófokon.

tovább

Ötnapos sörünnep a déli parton

2019.07.19. Ötnapos sörünnep a déli parton

Kezdődik a III. Balatonföldvári Sörfesztivál

tovább

Elrajtolt a Kékszalag

2019.07.18. Elrajtolt a Kékszalag

Ötszázhatvan hajó állt rajthoz az 51. Kékszalag Nagydíjon. Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenyén. Több mint 30 hajóosztály tagjai önálló versenyt vívnak egymással, a győztes várhatóan a tíz modern, kétárbocos katamarán közül kerül ki.

tovább

Magyarországon először! Még soha nem látott szenzáció lesz idén a BBB-n!

2019.07.17. Magyarországon először! Még soha nem látott szenzáció lesz idén a BBB-n!

Idén szükségszerű átalakuláson ment át a 43. Boglári Szüreti Fesztivál. Elvált az útja a korábbi támogatójától, s az új szervezők ezzel más mederbe terelték a BBB-t.

tovább

Litkey Farkas győzelmével zárult a Fehér Szalag

2019.07.14. Litkey Farkas győzelmével zárult a Fehér Szalag

Nagy páros csatában és a verseny végére leálló szélben, esős időben a Litkey Farkas kormányozta Prevital nevű katamarán nyerte a Balaton keleti medencéjében szombaton megtartott Fehér Szalag GeneralCom Nagydíjat. A klasszikus hajóknak kiírt 22. Izsák Szabolcs Emlékversenyen, azaz a Classic Roundon pedig a Pomucz Tamás kormányozta Capella 70-es cirkáló szerezte meg az első helyet.

tovább

"Sör, Sport, Szerelem és Rock’n’Roll a Balaton parton..."

2019.07.14. "Sör, Sport, Szerelem és Rock’n’Roll a Balaton parton..."

Idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A rendezvénynek az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.

tovább

Keszthelyen egyedülálló kutyás park és strand nyílik

2019.07.12. Keszthelyen egyedülálló kutyás park és strand nyílik

A kutyabarát filozófia terjedése a hazai turizmusban is egyre nagyobb jelentőséggel bír. Hazánkban megközelítőleg 3 millió embert érint a kutyatartás (Medián kutatás, 2018 szeptember), éppen ezért különösen fontos, hogy a turisztikai szektorban az egyre növekvő kereslet és igények kiszolgálása érdekében fejlődés induljon meg.

tovább

Kékszalag hatszáznál több hajóval

2019.06.24. Kékszalag hatszáznál több hajóval

Várhatóan hatszáznál több hajó áll majd rajthoz július közepén az 51. Kékszalag Nagydíjon. Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenye nemcsak a vitorlázás, hanem a Balaton ünnepe is, így hozzájárul a helyi turizmus fejlődéséhez, a sport, és ezen belül a vitorlázás népszerűsítéséhez.

tovább

Halott Pénz: „Mindig kiemelten kezeljük a Plázsos fellépéseket”

2019.06.19. Halott Pénz: „Mindig kiemelten kezeljük a Plázsos fellépéseket”

A nyár egyik legforróbb bulija vitathatatlanul június 22-én lesz a siófoki PLÁZSon, ahol egy éjszaka tombolhatunk a Halott Pénz dalaira és a Balaton egyetlen Necc Partyjára, a Calzedonia Beach Partyján.

tovább

Izzott a levegő és a szerelem a jubileumi Open Road Festen

2019.06.09. Izzott a levegő és a szerelem a jubileumi Open Road Festen

Tüzes pillanatokból és nagy érzelmekből nem volt hiány a 20. Harley-Davidson Open Road Festen, amely minden porcikájában az ünneplésről szólt. Volt lánykérés, párra talált a tavaly Alsóörs főterére kihelyezett fa motoros, katartikus élményeket okoztak nagyszínpados fellépők, sok ezer motoros döngetett végig a Balaton partján és gazdára talált az idei nyereménymotor is.

tovább