NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Álomszép jeges fotók a Balatonról. Ezt neked is látnod kell!

 

Álomszép jeges fotók a Balatonról. Ezt neked is látnod kell!

"Jégkirálynő" járt a Balatonnál!

A Balaton természeti szépsége minden évszakban elbűvöl. Szeretem minden évszak varázsát. A téli időszakban alig várom, hogy megjelenjenek az első hópelyhek, hogy ”porcukorszórásban” láthassam a tanúhegyeinket, de a fagyokat is kedvelem - ha nem is testközelből, de fotókról mindenképpen. Hiszen ilyenkor olyan a táj, mintha "Jégkirálynő" sétált volna végig a partokon és ahová kis cipellője ért, ott jégvilággá változott minden földi lét. Schidru Péter (Schidru – FOTO) álomszép fotóin ez a jelenség látható. Gyönyörködjetek Ti is!

fotók: Schidru Péter / Schidru – FOTO


Összeállította: Földi Rita

vissza

Hozzászólások