NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Eladó és kiadó balatoni ingatlanok

2018.07.18.

Eladó és kiadó balatoni ingatlanok

Eladó vagy kiadó ingatlant KÍNÁLSZ a Balaton turisztikai régióban? Akkor jó helyen jársz! Az Éjjel-Nappal Balaton oldalon néhány keresési feltétel megadásával könnyedén feladhatod fényképes ingatlan hirdetésedet.

2 éves az Éjjel-Nappal Balaton oldal. 2 év alatt számos cikket, ajánlót írtam azokról a szuper helyekről, melyeket bejártam és imádok. Akik hozzám hasonlóan lelkesednek a Balaton iránt, biztosan szívesen oda is költöznének, de minimum vennének egy nyaralót vagy egy hangulatos kis présházat. Az Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazinommal szeretnék ebben segíteni, ezért gondoltam, hogy lehetőséget biztosítok balatoni ingatlan hirdetések feladására. Az oldal 2 éves születésnapja alkalmából  júliusban  ingyen adhat fel hirdetést az első 20 hirdető.

Legyél Te is az elsők között, jöhetnek a balatoni ingatatlanok hirdetései, melyeket a közösségi oldalaimon is népszerűsíteni fogok. Vágjunk bele!

» Az űrlap kitöltését megelőzően olvasd el a szerződési feltételeket itt!

Hirdetés feladás - Eladó és kiadó ingatlanok a Balaton turisztikai régióban

Kérjük, hogy töltse ki a hirdetés feladásra irányuló megrendelő űrlapot!

Hirdető neve (Amennyiben nem járul hozzá, nem jelenik meg a hirdetésben, de a kapcsolattartáshoz/számlázáshoz szükséges adat) *:
Hirdetőnél mi jelenjen meg a hirdetésben? *:
Hirdető címe (Nem jelenik meg a hirdetésben, de a kapcsolattartáshoz/számlázáshoz szükséges adat) *:
Hirdető adószáma (Nem jelenik meg a hirdetésben, de a számlázáshoz szükséges adat.):
Hirdető e-mail címe (Amennyiben nem járul hozzá, nem jelenik meg a hirdetésben, de vegye figyelembe, hogy legalább egy elérhetőségi adatot [e-mail / tel.] szükséges megjeleníteni a hirdetésben, amin az érdeklődők fel tudják venni Önnel a kapcsolatot):
Hirdető e-mail címénél mi jelenjen meg a hirdetésben? *:
Hirdető telefonszáma (Amennyiben nem járul hozzá, nem jelenik meg a hirdetésben, de vegye figyelembe, hogy legalább egy elérhetőségi adatot [e-mail / tel.] szükséges megjeleníteni a hirdetésben, amin az érdeklődők fel tudják venni Önnel a kapcsolatot):
Hirdető telefonszámánál mi jelenjen meg a hirdetésben? *:
Hirdetés típusa (Eladó vagy kiadó ingatlan?) *:
Hirdetés címe (szóközökkel együtt max. 80 karakter lehet) *:
Hirdetés szövege - ingatlan szöveges ismertetése (szóközökkel együtt max. 3000 karakter lehet) *:
Ingatlan jellege:
Ingatlan fekvése:
Ingatlan elhelyezkedése (pontos címe [település,utca,házszám] vagy legalább a település és a településrész, ahol található) *:
Eladási ár vagy bérleti díj / hó (Ft-ban) *:
Infrastruktúra - vízellátás:
Infrastruktúra - fűtés:

Infrastruktúra - áramellátás:
Infrastruktúra - szennyvízelvezetés:
Infrastruktúra - internetkapcsolat:Infrastruktúra - TV-szolgáltatás:Infrastruktúra - vezetékes telefon:


Infrastruktúra - napkollektor:
Alapadatok - telekterület (m2-ben):
Alapadatok - épület(ek) száma (db):
Alapadatok - épület(ek) alapterülete (m2-ben):
Alapadatok - épület(ek) összterülete:(m2-ben):
Alapadatok - szintek száma:
Alapadatok - szintek megnevezése:Alapadatok - helyiségek száma (db):
Alapadatok - helyiségek megnevezése (funkciója) szintenkénti bontásban:
Alapadatok - helyiségek egyenkénti alapterülete (m2-ben):
Kert:
Kert területe (m2-ben):
Kert - úszómedence:
Kert - dísztó:
Kert - kút:
Kert - automata öntözőrendszer:
Kert - sütögető / kemence:
Kert - teniszpálya:
Kert - automata kertkapu:
Kert - külső kamerarendszer:
Parkolás:

Megrendelt hirdetési szolgáltatás; Hirdetési díj (bruttó, melynek áfa-tartalma: 27%) A hirdetés a szolgáltatási díj átutalását - első 20 Hirdető esetén az ingyenes hirdetés feladást - követő 2 napon belül jelenik meg. *:Az ingatlan hirdetésre vonatkozó Szerződési feltételeket megismertem és elfogadom. *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A fotó illusztráció, forrása: epiteszforum.hu


SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 

Amely létrejött Szolgáltató és Hirdető között az alábbi feltételekkel.

1. Szolgáltató adatai

  • név: Naturinvest Koordinációs Bt.

  • székhely: 2220 Vecsés, Batthyány u. 19.

  • adószám: 21838329-2-13

  • bankszámlaszám: 10402795-50514853-48521001

  • képviselő neve: Sárközi Gézáné

2. Hirdető adatai

[content]

3. A szolgáltatás tárgya, tartalma

Szolgáltató hirdetési helyet biztosít a Hirdető részére, annak eladó és/vagy kiadó ingatlanja hirdetésére (Hirdetés) a Szolgáltató által üzemeltetett https://www.nonstopbalaton.hu/ internetes címen (Honlap) levő adatbázisban (https://www.nonstopbalaton.hu/balatoni-ingatlanok/elado-es-kiado-balatoni-ingatlanok/57228/), illetve kereső rendszerben.

4. A hirdetés feladás és megjelentetés folyamata

A Hirdető által – a „Hirdetés feladás - Eladó és kiadó ingatlanok a Balaton turisztikai régióban” űrlapon (Űrlap) – a Szolgáltatóhoz elektronikus úton eljuttatott adatok és szintén elektronikus úton (e-mailben) eljuttatott fotók alapján a Szolgáltató állítja össze és helyezi el a Hirdetést a Honlap adatbázisában. A kötelezően megadandó adatok az Űrlapon *-al vannak jelölve. A Hirdető által Szolgáltatóhoz eljuttatott fotókat Szolgáltató jogosult elektronikus vízjellel ellátni. Az Űrlap kitöltésekor figyelni kell az adatok pontos és valóságnak megfelelő megadására. Az adatok kitöltése után fontos a megadott adatokat ellenőrizni. (A hibásan megadott adatok esetleges korrigálására a Szolgáltató egy (1) alkalommal biztosít lehetőséget Hirdetőnek a megrendelt Hirdetés időtartama alatt. A fotók cseréjére nincs lehetőség.) Ezt követően kerülhet sor az Űrlap elektronikus továbbítására a „Hirdetés feladás” gombra történő kattintással.

Az Űrlap sikeres elküldését Szolgáltató – a Hirdető által az Űrlapon megadott e-mail címre történő automatikus üzenetküldéssel – e-mail üzenetben igazolja vissza, mely tartalmazza az Űrlapon megadott adatokat – így a Hirdető adatait, a Hirdetés adatait, a Megrendelt hirdetési szolgáltatást és a Hirdetési díjat – és a Hirdetésre vonatkozó Szerződést, melyet Hirdető az Űrlapon elfogadott. Az Űrlap elektronikus úton történt megküldésével és annak Szolgáltató általi visszaigazolásával felek között a szerződés ráutaló magatartással jön létre. A Hirdetés feladás és annak visszaigazolása akkor tekinthető a Szolgáltatóhoz, illetve a Hirdetőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Hirdető tudomásul veszi, hogy az Interneten továbbított adatok biztonságáért és annak megérkezéséért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. A megkötött szerződés nem minősül írásban megkötött szerződésnek. Szerződéskötésre kizárólag magyar nyelven van lehetőség. Szolgáltató az Űrlap tartalmát elektronikus formában rögzíti és tárolja a szerződés időbeli hatálya alatt, annak megszűnéséig.

Hirdető a Hirdetésben megjelenítendő fotókat (maximum 10 db, méretük egyenként max 3 MB, felbontásuk 3000*3000 pixel, kiterjesztésük JPG lehet) – a megrendelés (hirdetés feladás) visszaigazolásától számított – 2 napon belül elektronikus úton elküldi Szolgáltató nsbalaton@gmail.com e-mail címére. Továbbá, Hirdető szintén – a megrendelés (hirdetés feladás) visszaigazolásától számított – 2 napon belül átutalja Szolgáltató bankszámlaszámára a Hirdetési díjat, melynek – Szolgáltató bankszámlaszámán történő – jóváírását követő 2 napon belül Szolgáltató e-mailben és postai úton is megküldi Hirdetőnek a szolgáltatásról szóló számlát és aktiválja a Hirdetést, melynek megtörténtéről a Szolgáltató által megadott e-mail címre értesítést küld. 

5. A hirdetés díja, fizetési feltételek és határidő - júliusban ingyenes az első 20 Hirdető számára!

Szolgáltató a Hirdetés összeállítását és elhelyezését a mindenkor hatályos hirdetési díj (Hirdetési díj) ellenében biztosítja. Az alábbiakban kerülnek rögzítésre az aktuális árak.

  • 1 db Hirdetés 3 hónap időtartamra történő feladásának hirdetési díja: 6.350,- Ft (alapszolgáltatás)

  • 1 db Hirdetés 6 hónap időtartamra történő feladásának hirdetési díja: 12.700,- Ft (alapszolgáltatás)

  • 1 db Hirdetés valamely – a Honlapon lévő – kiemelt nézettségű cikkben, 1 hónap időtartamra történő megjelentetésének – valamely alapszolgáltatáshoz kapcsolódóan, melyet a Hirdető választ meg – hirdetési díja: 9.525,- Ft (kiegészítő szolgáltatás)

A Hirdetési díj bruttóban értendő, mely 27%-os általános forgalmi adót tartalmaz.

Hirdető a Hirdetési díjat – a Hirdetés feladástól (megrendelés) számított – 2 napon belül (Fizetési határidő), egyösszegben köteles átutalni Szolgáltató K&H Banknál vezetett 10402795-50514853-48521001 bankszámlaszámára. A Hirdetési díj beazonosíthatósága érdekében az átutalás közlemény rovatában fel kell tüntetni a Hirdető nevét, továbbá az "ingatlan hirdetés díja" szöveget.

Amennyiben a Hirdetési díj a Fizetési határidőn belül nem érkezik meg Szolgáltató bankszámlaszámára, úgy tekinti, hogy Hirdető a megrendeléstől érdekmúlás miatt visszalépett, tehát nem kívánja igénybe venni a hirdetési szolgáltatást. Ennek megfelelően Szolgáltató a megrendelt Hirdetést nem fogja összeállítani és megjelentetni a Honlapon. Hirdető az ily módon kiesett hirdetési időre semmilyen kártérítési vagy bármilyen egyéb megtérítési igénnyel nem élhet.

6. Felelősség

Szolgáltató nem garantálja a honlapon található funkciók hiba- és zavarmentes működését és ezen zavarok azonnali kijavítását, valamint a Honlap vagy annak elérését biztosító szerver vírusmentességét. Szolgáltató azonban minden tőle telhetőt elkövet a vírusmentesség és az esetlegesen felmerülő zavarok mielőbbi elhárítása érdekében.

Szolgáltató a Honlap és annak részei megtekintéséből, lementéséből vagy elérhetetlenségéből, illetve a Honlap és szolgáltatásai elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából, az adatok töröléséből vagy elveszéséből, a szolgáltatás korlátozásából vagy kizárásból eredő bármilyen kár megtérítését kizárja.

Szolgáltató nem felelős az abból származó kárért, hogy a Felhasználó adatai védelméről nem gondoskodott megfelelően, pl. jelszava könnyen megfejthető vagy azt harmadik személy tudomására hozta.

A Honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által üzemeltetett külső weboldalak tartalmáért a Szolgáltató semmiféle felelősség nem terheli.

Hirdető kijelenti és szavatolja, hogy a Hirdetés tekintetében a hatályos jogszabályokat betartja, a személyhez és szellemi alkotásokhoz fűződő jogot nem sért, illetve a nyilvánossághoz közvetítéshez, esetlegesen személyes adatok felhasználásához hozzájárul, illetve az érintett személyek hozzájárulásával rendelkezik.

Szolgáltató nem felel a Hirdető által rendelkezésére bocsátott és a Honlapon Hirdetés formájában elhelyezett adatokért, képekért, hirdetésekért, információkért stb. (Tartalom), azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért, illetve kárért felelősséget nem vállal.

Hirdető által a Szolgáltató rendelkezésére bocsátott Tartalmat Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, a Tartalomért Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben azonban tudomására jut, hogy a közzétett Tartalom Szolgáltató vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét, illetve hatályos jogszabályt sért, jogosult a kérdéses tartalmat eltávolítani és tartalom közzétevőjétől illetve rendelkezésre bocsátójától felmerült kárának megtérítését követelni. 

Hirdető által a Szolgáltató rendelkezésére bocsátott és ily módon közzétett Tartalomért, a Tartalom által okozott vagy az azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag Hirdető tartozik felelősséggel. Amennyiben harmadik személy igényt érvényesít, vagy bármely hatóság eljárást indít, Hirdető kötelezettséget vállal az ezzel kapcsolatban Szolgáltatónál felmerülő valamennyi költség és kár megtérítésére. 

Mivel az Internet nyitott és nem tekinthető biztonságos hálózatnak, az azon továbbított adatok megsemmisülése, késedelmes megérkezése vagy bármely más egyéb hiba folytán keletkező károk tekintetében a Szolgáltató kártérítési felelősségét kizárja. 

Szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak hozzáférhetővé tett Tartalmat, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak. 

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében Szolgáltató szolgáltatásait igénybevevő Hirdető által rendelkezésre bocsátott információk tekintetében Hirdető minősül szolgáltatónak.

» Lépj vissza az űrlaphoz és add fel a hirdetést!

vissza