Éjjel-Nappal Balaton

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Földi Rita vagyok, az Éjjel-Nappal Balaton alapítója és főszerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt beleszerettem a Balatonba. 

Szeretném mindezeket Neked is megmutatni. Ha velem tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velem, és elhozom neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:







Hónap:











Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:













Szállás:




Spec. feltételek:






Kult. & Szórakozás:









Nevezetesség:










Kirándulás:























Sport & Élmény:























Vizes sportok:







Vizes élmények:







Gyógyászat:







Rekreáció:









Zománc Bisztrócska - Vászoly

Zománc Bisztrócska - Vászoly
Zománc Bisztrócska
Zománc Bisztrócska
Zománc Bisztrócska
Zománc Bisztrócska
Zománc Bisztrócska
Zománc Bisztrócska
Zománc Bisztrócska
Település:Vászoly
Régió:Balatonfüred környéke
Megye:Veszprém
Gasztro & Bor:mind, bisztró/ételbár
Spec. feltételek:vízparti, gyerekbarát, kutyabarát

Cím: Vászoly, Vazul utca 8.

Információ

  • Tel.: +36 (30) 787-3968

  • E-mail: zomancvaszoly@gmail.com

Nyitva tartás

  • március 30. - május 31.: csütörtök-vasárnap, 12.00-22.00

  • június 1. - szeptember 30.: hétfő-vasárnap, 12.00-22.00

  • október 1. - december 31.: csütörtök-vasárnap, 12.00-22.00

Bemutatás

Az egykori kocsma helyén kialakított új vendéglő azokat célozza meg, akik profin elkészített, házias ételeket szeretnének enni a nagyi piros lábosából. Jónás György és Szőke Zsolt új helyének neve – “bisztrócska” – jól belövi a konyha irányát. Nincsenek felesleges körök, csak becsületesen, jó helyi alapanyagokból elkészített, egyszerű ételek.

Galéria: 1 | 2 

forrás: zomancbisztrocska.hu