Éjjel-Nappal Balaton

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Földi Rita vagyok, az Éjjel-Nappal Balaton alapítója és főszerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt beleszerettem a Balatonba. 

Szeretném mindezeket Neked is megmutatni. Ha velem tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velem, és elhozom neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Volvo High Tech Regatta - Alsóörs, Balatonfenyves

Volvo High Tech Regatta - Alsóörs, Balatonfenyves
Volvo High Tech Regatta
Volvo High Tech Regatta
Volvo High Tech Regatta
Program kezdete:július 14.
Program vége:július 15.
Program:mind, sport/verseny
Vizes sportok:mind, vitorlázás
Hónap:július

Helyszín(ek)

Időpont(ok): 2018. július 14-15.

Információ

  • Tel.: +36 (20) 806-9891

  • E-mail: info@volvohightechregatta.hu | rovidevi@hotmail.com

Programleírás

Az ország leggyorsabb vitorlásai szállnak vízre a Balatonon az idén már második alkalommal megrendezésre kerülő Volvo High Tech Regattán, amely a tavalyihoz hasonlóan 3 fő részre oszlik.

Magyarországon rohamosan nő a magas technikai felszereltségű, rendkívül gyors vitorlások száma, ugyanakkor ezeknek a hajóknak nemcsak idehaza, de Európában sincs elég versenyzési lehetőségük, speciális igényeik miatt. A hagyományos versenyeken ezeket a hajókat csak pár percig látni, mivel a nagy sebességük miatt azonnal eltűnnek a nézők szeme elől, ezáltal a médiumok számára is követhetetlenek. A Volvo High Tech Regattával egy olyan verseny meghonosítása a cél, amely a versenyzők, a nézők, és a médiumok szempontjából is élvezhetővé teszi ezeknek a gyors hajóknak a látványát. Ennek megfelelően egy olyan két napos, a hazai vizeken még soha sem látott versenyt álmodtak meg a leggyorsabb vitorlásoknak, amelynek két pályaverseny szakasza a partról is követhető, így még nagyobb öröm a versenyzőknek, élmény a nézőknek és szórakozás azoknak, akik a közvetítést otthon a karosszékben, vagy az online felületeken szeretnék nézni.

» Részletes program

Élő közvetítés

forrás: hightechregatta.hu

Volvo High Tech Regatta 2018 Teaser

Idén is megrendezik a Volvo High Tech Regattát, a Balaton leglátványosabb vitorlásversenyét, ahol 2018. július 14-15-én, partközeli pályafutamokon és egy Alsóörs - Balatonfenyves közötti túrafutamon képviseltetik magukat a hazai csúcskategóriás egy- és többtestű hajók. A verseny a jubileumi 50. Kékszalag Erste Nagydíj előtti nagy összemérése is lesz a rohanógépeknek.

Alsóörs Marina - kikötő, hotel, étterem

Település: Alsóörs; Régió: Veszprém környéke; Megye: Veszprém; Szállás: mind, hotel/motel; Gasztro & Bor: mind, étterem/vendéglő;

Fenyves Yacht Club Hotel - Perlaki Pub - Sólya Büfé - Bringaközpont - Balatonfenyves

Település: Balatonfenyves; Régió: Balatonboglár környéke; Megye: Somogy; Szállás: mind, hotel/motel; Gasztro & Bor: mind, étterem/vendéglő, büfé/lángos-/halsütő;