NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Vászolyi Fehér Porta

Vászolyi Fehér Porta
Vászolyi Fehér Porta
Vászolyi Fehér Porta
Vászolyi Fehér Porta
Vászolyi Fehér Porta
Vászolyi Fehér Porta
Vászolyi Fehér Porta
Település:Vászoly
Régió:Balatonfüred környéke
Megye:Veszprém
Szállás:mind, apartmanház
Spec. feltételek:vízparti, kutyabarát

Vászoly 290 lelkes Balaton-felvidéki kis eldugott, csendes falucska, a Pécselyi-medencében fekszik, amely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park gyöngyszeme. A falucskát északról hegyek védik, nyugatról pedig a Nivegy-völgy határolja.

A kis vendégház a falu központjában található nagy diófák által árnyalt kertben. A telek végében található a Szent Jakab forrás. A faluban a Viziszínpadnál, nyári programok várják az idelátogatókat és vasárnaponként a helyi kézműves biopiacon vásárolhatnak. A ház, amely magyar provence stílusban készült, előszoba, konyha, étkező, nappali és két feljáratú galériás hálóval rendelkezik, két fürdőszobával. forrás

 Elérhetőség

 Kapcsolódó tartalom

Pécselyi-medence Szent Jakab forrás és forrás-tó - Vászoly Vászolyi Termelői Piac