Éjjel-Nappal Balaton

A BALATON ESZENCIÁJA

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Földi Rita vagyok, az Éjjel-Nappal Balaton alapítója és főszerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt beleszerettem a Balatonba. 

Szeretném mindezeket Neked is megmutatni. Ha velem tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velem, és elhozom neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Programajánló

Balaton-átevezés

Balaton-átevezés Program kezdete: július 14.
Program vége: július 14.
Település: Fonyód
Régió: Balatonboglár környéke
Megye: Somogy
Program: sport/verseny, mind

Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztivál

Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztivál Program kezdete: augusztus 02.
Program vége: augusztus 05.
Település: Zamárdi
Régió: Siófok környéke
Megye: Somogy
Program: gasztro/boros/sörös, zenei, mind

Murcifesztivál

Murcifesztivál Program kezdete: szeptember 28.
Program vége: szeptember 30.
Település: Ábrahámhegy
Régió: Badacsony környéke
Megye: Veszprém
Program: gasztro/boros/sörös, mind

Badacsonyi Fényvarázs és Ünnepi Megemlékezés

Badacsonyi Fényvarázs és Ünnepi Megemlékezés Program kezdete: augusztus 19.
Program vége: augusztus 19.
Település: Badacsonytomaj
Régió: Badacsony környéke
Megye: Veszprém
Program: mind, kulturális, egyéb

BorBarangolás Badacsonyban

BorBarangolás Badacsonyban Program kezdete: január 20.
Program vége: június 09.
Megye: Veszprém
Régió: Badacsony környéke
Program: mind, gasztro/boros/sörös, egyéb
Hónap: június, január, február, március, április, május

Balatoni Játszadalom és a Balaton szíve létrehozása

Balatoni Játszadalom és a Balaton szíve létrehozása Program kezdete: augusztus 09.
Program vége: augusztus 12.
Település: Zamárdi
Régió: Siófok környéke
Megye: Somogy
Program: egyéb, mind

Festetics Vágta

Festetics Vágta Program kezdete: augusztus 18.
Program vége: augusztus 19.
Település: Gyenesdiás
Régió: Keszthely környéke
Megye: Zala
Program: sport/verseny, egyéb, mind

BRM200 - Somogyország

BRM200 - Somogyország Program kezdete: augusztus 11.
Program vége: augusztus 11.
Település: Marcali
Régió: Balatonboglár környéke
Megye: Somogy
Program: sport/verseny, mind

Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny

Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny Program kezdete: szeptember 28.
Program vége: október 06.
Település: Révfülöp
Régió: Káli-medence környéke
Megye: Veszprém
Program: sport/verseny, mind

STRAND Fesztivál - A Balaton ritmusa

STRAND Fesztivál - A Balaton ritmusa Program kezdete: augusztus 22.
Program vége: augusztus 25.
Település: Zamárdi
Régió: Siófok környéke
Megye: Somogy
Program: zenei, mind

Szavazás

Mit jelent számodra a Balaton?

Szavazok

VáliBor - Váli Péter Borászata - Badacsonyörs

VáliBor - Váli Péter Borászata - Badacsonyörs
VáliBor - Váli Péter Borászata
VáliBor - Váli Péter Borászata
VáliBor - Váli Péter Borászata
VáliBor - Váli Péter Borászata
VáliBor - Váli Péter Borászata
VáliBor - Váli Péter Borászata
VáliBor - Váli Péter Borászata
VáliBor - Váli Péter Borászata
VáliBor - Váli Péter Borászata
Település:Badacsonyörs
Régió:Badacsony környéke
Megye:Veszprém
Gasztro & Bor:mind, borászat/pincészet
Szállás:mind, panzió
Spec. feltételek:mind, gyerekbarát, kutyabarát

Cím: Badacsonyörs, Major utca 42.

Információ

  • Tel.: +36 (30) 940-5232 | +36 (30) 638-3321

  • E-mail: vali.peter@valibor.hu | kezmuvesbor@gmail.com

  • Web

  • Facebook

Nyitva tartás: bejelentkezés szükséges

Bemutatás

A családi borműhely Badacsonyörsön található. A szőlőterület 4,5 ha-on található Örsön, Tóti-hegyen, Badacsony-hegyen és Szigligeten. Fő szőlőfajták: Olaszrizling, Kéknyelű, Budai Zöld, Szürkebarát, Muscat Ottonel, Pinot Noir. Minden egyes szőlőfajtánál nagy hangsúlyt fektetünk a terméskorlátozásra illetve a szüreti időpont kiválasztására. A pincében reduktív és újfahordós (500 l) eljárással, héjon áztatással készülnek a borok. A borkóstolókon a borok mellé igyekszünk gasztronómiai élményt is nyújtani, a helyi őstermelőktől vásárolt alapanyagokból, kemencés ételekkel.

Árak

Galéria: 1 | 2 

forrás: valibor.hu

Hurrá nyaralunk! Irány Badacsony!

Hurrá nyaralunk! Irány Badacsony! Nem kell egy vagyont elkölteni a nyaralásra. A Balaton északi részén is találunk olyan ...