NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Tihanyi Szabadtéri Játékok

Tihanyi Szabadtéri Játékok
Tihanyi Szabadtéri Játékok
Program kezdete:július 05.
Program vége:augusztus 24.
Település:Tihany
Régió:Balatonfüred környéke
Megye:Veszprém
Program:kulturális, művészeti, zenei, mind
Spec. feltételek:vízparti
Hónap:július, augusztus

Az évszázadok óta méltóságteljesen kimagasló Apátsági templom tornyai alatt, a Belső-tó fölött a környező dombok ölelésében, csodálatos környezetben kerül sor idén is a már hagyományos Tihanyi Szadadtéri Játékokra.

A Tihanyi Szabadtéri Játékok először 2004-ben került megrendezésre. Bujtor István indította útjára, ő volt a Játékok kitalálója, életrehívója, névadója. Halála után felesége, Bujtor Judit vette át a Játékok szervezését, irányítását.

A gondosan kiválasztott és két hónapon keresztül minden hétvégén (péntek, szombat, vasárnap esőnap) bemutatott előadások jól szolgálják az idelátogatók igényes szórakozását, a lazítást, a kikapcsolódást, a feltöltődést. A nyári könnyed kikapcsolódás egyik alapja a vidámság, a nevetés. Ezért a kínálatukból nem hiányozhatnak a bohózatok és zenés vígjátékok. Ezek közül is igyekeznek a legszínvonalasabbakat és a legismertebb és legkedveltebb színészeket felvonultató darabokat bemutatni. A különböző színdarabok mellett koncertek és táncestek is színesítik a nyári szórakozást.

A cél, hogy minden korosztály megtalálja a számára érdekes kulturális programot. Gondolnak a külföldiekre is. Több olyan koncertet iktatnak a programba, amelyet a nem magyar anyanyelvűek is élvezhetnek. 

 Helyszín és időpont

 Elérhetőség

  • +36 (30) 725-5818 | info@tihanyiszabadterijatekok.hu 

 Árak

 Részletes program

Card

 Kapcsolódó tartalom

5+1 látnivaló Tihanyban, melytől a lélek is megnyugszik