NONSTOP BALATON

A BALATON ESSZENCIÁJA

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntelek a magazin készítői nevében! Sárközi Csaba vagyok, a nonstopbalaton.hu alapítója és felelős szerkesztője.

A Balaton minden évszakban csodálatos. A nyári naplementék romantikus hangulata, a tavasszal virágba boruló mandulafák illata, az őszi túrák során felfedezett megannyi érdekes látnivaló és nevezetesség titkai, valamint a téli Balaton forralt boros korcsolyázásainak örömteli pillanatai együtt adják a Balaton esszenciáját, a felejthetetlen élményeket, melyek miatt imádjuk a Balatont. 

Szeretnénk mindezeket Neked is megmutatni. Ha velünk tartasz, tudni fogod, hogy merre indulj el, mit érdemes megnézni, és hogy hová ülj be finomakat enni. Tarts velünk, és elhozzuk neked a Balaton esszenciáját! 

Kövess itt is!

Facebook

Megosztás

Mit keresel?

Keresett kifejezés:
Program:Hónap:Ünnepek & Alkalmak:
Program kezdete:
Program vége:
Megye:
Régió:
Település:
Utazás, közlekedés:
Gasztro & Bor:

Szállás:
Spec. feltételek:


Kult. & Szórakozás:

Nevezetesség:


Kirándulás:Sport & Élmény:Vizes sportok:Vizes élmények:Gyógyászat:Rekreáció:

Olvastad már?

Tekeresvölgyi Manufaktúra - Nemesvámos

Tekeresvölgyi Manufaktúra - Nemesvámos
Tekeresvölgyi Manufaktúra
Tekeresvölgyi Manufaktúra
Tekeresvölgyi Manufaktúra
Tekeresvölgyi Manufaktúra
Tekeresvölgyi Manufaktúra
Tekeresvölgyi Manufaktúra
Tekeresvölgyi Manufaktúra
Település:Nemesvámos
Régió:Veszprém környéke
Megye:Veszprém
Gasztro & Bor:mind, piac/termelő/delikát
Szállás:mind, apartmanház
Spec. feltételek:gyerekbarát, kutyabarát

Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Manufaktúra tejtermékei, ma már 30 magyartarka tehenük tejét (azaz kb. heti 2500 litert) dolgozzák fel, nem minősített bio-gazdaságukban. Fontosnak tartják, hogy segítsenek megismertetni az emberekkel a minőségi élelmiszer fogyasztás előnyeit, valamint azt, hogy hosszútávon erre egy életformaként tekintsenek. Számos más készítményük mellett, főként a karakteres, érlelt, félkemény és lágy sajtjaik a manufaktúra zászlós termékei. Ezekre a hosszú érlelésű sajtokra a legbüszkébbek és erre szeretnék a legtöbb hangsúlyt fektetni a jővőben is. 

Birtokuk nem csak tejfeldolgozással foglalkozik, más haszonállataikból is saját termékeket készítenek. Ehhez kapcsolódva disznótoros programokon is részt vehetnek vendégeik, valamint egyéb más rendezvények (szervezett sajtkóstolók, születésnap, csapatépítő programok) befogadására is alkalmas a birtok közepén elhelyezkedő 42 fős rendezvénytermük. 

A hozzájuk ellátógatók meg is szállhatnak náluk, igényesen kivitelezett családi apartmanokban. Vendégeiket 2 db 2 szobás – 4 ágyas-, valamint 1db szintén két szobás, 5 ágyas apartmanban szállásolják el. Minden apartman fürdőszobával, konyhával és minibárral van felszerelve. forrás

 Elérhetőség

  • +36 (30) 947-0780 | +36 (30) 247-1986 | +36 (30) 205-2500

  • falusilakoma@gmail.com | amisajtunk@gmail.com | info@falusilakoma.hu

  • Web | Facebook

 Nyitva tartás

  • hétfő-csütörtök: 06.00-18.00

  • péntek: 06.00-12.00

 Árak

 Kapcsolódó tartalom

Tekeresvölgyi Manufaktúra